0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

МОЛЯ ЗА СЪВЕТ!!!
« -: Март 05, 2009, 23:35:01 pm »
Здравейте,моя проблем е следния.....
Още на 17години имах проблеми с цикъла-не ми идваше редовно.След поредица от лечения,продължили много дълго и неуспешно, с прогестерон,противпзачатъчни и клостил бегит,стигнах до Майчин дом където небезизвестния Налбански ми постави диагноза поликистозни яйчници и ми направи лапароскопия.Наистина след нея цикъла ми стана редовен,такъв е и до днес.Тогава бях на 20год.Последваха множество фоликулометрии,и стимулаций....и....диагноза "Медицинска причина,ако желаете да забременеете,няма!!!"Да ама не...вече съм на 27,а желаното бебче не идва.Причина в мъжа ми,според спермограмите няма.Лутам се от лекар на лекар,и вече незнам къде да отида.Според изследванията и тръбите ми са наред!!!А според моята графика-овулацията я няма.Също така ми открииха и проблем на щитовидната жлеза,който до момента пак не е отстранен,въпреки,че две години го лекувам.Явно,не мога да попадна на лекар,който да доведе нещата до край.Все почват някакви лечения и не ги довършват.Преди няколко дни се свързах с Д-р Методи Янков от Света София,моля ви ако знаете нещо за него,пишете ми....уморих се от некадърници и незная какво да правя.Предварително благодаря ба всички.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!!!
Re: МОЛЯ ЗА СЪВЕТ!!!
« Отговор #1 -: Март 05, 2009, 23:43:48 pm »
Д-р Методи Янков не съм чувала,но аз там съм ходила при Д-р Коларов,той е гинеколог ендокринолог.Д-р Тодорова също е специалист в областта.
По повод овулацията ходила ли си на фоликулометрия на 2-4 ден,12 ден,16 ден и 21 ден, в един и същи цикъл за да се проследи развитието на фоликула?
« Отговор #2 -: Март 05, 2009, 23:55:55 pm »
 Според мен трябва да започнеш с хормонални изследвания на съответния ден от МЦ и консултации при свестен лекар.
*
« Отговор #3 -: Март 05, 2009, 23:56:38 pm »
 Къде е правена спермограмата?
« Отговор #4 -: Март 05, 2009, 23:59:41 pm »
Да,ходила съм,първият път установиха,че овулация няма,след това ми изписаха клостил бегит.Три месеца го пих като пак ми я следиха-имаше я.После два пъти я проследиха без да съм пила медикаменти,казаха,че е на 20ия ден и че я има.....но

Янков е шеф на болницата,а за Коларов съм слушала много добри отзиви.Той преди това не беше ли в Майчин дом?
Според мен трябва да започнеш с хормонални изследвания на съответния ден от МЦ и консултации при свестен лекар.
« Последна редакция: Март 06, 2009, 00:06:02 am от daniii »
« Отговор #5 -: Март 06, 2009, 00:01:05 am »
Къде е правена спермограмата?

В майчин дом
« Отговор #6 -: Март 06, 2009, 00:02:36 am »

Е това е,че незная къде да намеря свестен лекар,ходих при много,обаче явно съм нямала късмета да намеря свестния
*
« Отговор #7 -: Март 06, 2009, 00:05:17 am »
 Повторете спермограмата, но не в Майчин дом. Тук има доста препоръки за добри репродуктивни клиники, разрови се , прочети малко мнения и си намери правилния лекар.

Желая ти успех!
« Отговор #8 -: Март 06, 2009, 00:05:56 am »

Е това е,че незная къде да намеря свестен лекар,ходих при много,обаче явно съм нямала късмета да намеря свестния
И за спермограмата и за хормоналните изследвания се насочи към клиника по стерилитет.
« Отговор #9 -: Март 06, 2009, 00:17:09 am »
Коларов работи в Майчин дом 2 дни в седмицата,един следобяд е в лекарски кабинет срещу арката на МА,дори там преглежда и Тодорова,мисля че вторник и четвъртък и отделно ходи в Света София.

Искам да ти дам един съвет ако пускате спермограма задължително я пуснете с морфология по Крюгер!
« Отговор #10 -: Март 06, 2009, 00:26:02 am »
Благодаря ви,ще послушам съветите ви.Дано този път да доведем нещата до края..
УСПЕХ!!!
« Отговор #11 -: Март 25, 2009, 20:31:13 pm »
zdravei i pri men imashe takav problem vsichko beshe uj nared no vse niamashe bebe.Pusnah si imonolugichni izsledvania koito se okazaha problem  :x

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Март 25, 2009, 23:07:53 pm от Pesheck »
*
« Отговор #12 -: Март 29, 2009, 17:18:06 pm »
При Д-р Методи Янков от Света София не те съветвам да ходиш.Малко е късно като гледам датата на първия ти пост,но все пак.Достатъчно е изписано за добрите клиники и доктори,прочети и отиди на правилното място.АГ-то не е това което ти трябва,а за доктора бягаи далеч.
« Последна редакция: Март 29, 2009, 17:20:32 pm от asi73 »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #13 -: Март 30, 2009, 00:34:32 am »
задължително посети клиника по репрудоктивно здраве и стерилитет. там ще ти направят необходимите изследвания и спермограма и ще ти помогнат. не си губи повече времето.
никога не отстъпвай на принципите си!