Привет от пълната ни къща
както се изрази д-ра ми, като ми дадоха бебета в болница......"ааааа, вече сте пълна лудница"
искам да вдъхна кураж на мами които чакат двойна радост, няма нищо страшно....от 2 минута нещата толкова се подреждат, все едно цял живот съм гледала бебета, всичко се осеща и бебета много ви помагат
моите сладури много кротки на този етап....пу...пу, голям рев не сме чули все още...или ако има, бързо го овладяваме
единственото което не ми допада, че единия ако почва да мрънка.....другия веднага му подпява, без значение че спи в момента или се храни....
, голяма подкрепа имат един към друг иначе
иначе сме на режим през 3 часа хранене и децата са като аларми точно на време се себуждат, няма тъм мън.....колкото и майка им да се надява през ноща да вземат да пропуснат едно хранене.......ама кой ти бяга от манджата
, даже тая нощ реших по малко мляко да им дам, да не си натоварват коремчета нощно време.........еми няма, голямо мрънкане беше....докато не им направих останалата доза и си заспаха веднага, ама на майка им като й се правят експерименти нека да будува от 2 до 5
иначе от събота съм сама, свекито замина...моя мъж по цял ден на работа и се оправям с дечурлигата, има време и за чистене и за гладене и за готвене, а след обяд лягам да дремна покрай тях
научих ги да се хранят сами от шишенцата, много е удобно това с подпирането..никой не ги притеснява....те си пийват бавничко, почиват...пак пийват....сладка работа