0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте! Моля за вашето мнение.
Закъснява ми 3-ти ден. Тест за бременност сутринта( на третия ден, т.е. днес), отрицателен. Но БТ си ми стои висока (37.1, вече 15-ти ден). Въпросът ми е, може ли да ми дойде, ако БТ остава висока? Моля за бърз отговор, защото днес имам час при доктора, за да взема инжекциите за стимулация и трябва да отложа часа за петък, ако не ми дойде. Но този отрицателен тест много ме обърка, а пък темпера турата ми е все още висока. Започнах през половин час да проверявам дали ми е дошло.  :(
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Спешен въпрос за БТ и менструацията
« Отговор #1 -: Март 14, 2006, 09:58:33 am »
иди направи кръвен тест!
може да ти дойде и при повишена температура, но дано да не ти дойде!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Март 14, 2006, 10:03:56 am »
Ужас!!!
*
« Отговор #3 -: Март 14, 2006, 10:18:39 am »
Най-сигурно е кръвен тест.Резултатите ще са ти готови след няколко часа.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #4 -: Март 14, 2006, 10:21:44 am »
Да не си на някакъв прогестеронов препарат и за това да ти държи висока температура и да ти закъснява? Защото и аз съм точна като часовник и днес трабваше да ми падне БТ и да ми дойде, но заради това че бях до вчера сутринта на Утрогестан сигурно ще позакъснее малко. И аз в неделя направих тест - отрицателен. Ама като не разбирам какво става и мога само да чакам :P  
Стискам ти палци да не ти дойде - просто още да е рано да засече тестът, че си бременна :wink:

*
« Отговор #5 -: Март 14, 2006, 10:26:05 am »
Следи ли овулацията, може да е била по-късно и по тази причина и лутеалната да ти се е увеличила.

Искренно се надявам да греша.
Но три дни са достойно закъснение за кръвен тест.
Успех!!!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #6 -: Март 14, 2006, 10:45:09 am »
Пила съм само клостил по 1 табл. от 5ти до 9ти ден и нищо друго.
Според тест и БТ овулацията трябва да е била на 16ти или 17ти ден от цикъла. Днес е 31ви ден.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #7 -: Март 14, 2006, 11:00:59 am »
Здравей Жасмин, в такъв случай, не са минали 2 седмици от зачеването, така че е напълно възможно да ти е отрицателен тестът за бременност. При мен ситуацията е сходна, в понеделник си правих тест - една черта:(, но беше едва 9ти ден от овулацията ми, засечена с тест за ЛХ, но все още не ми е дошло; и аз като теб ходя през броени минути до тоалетна да проверя дали не ми е дошло, а ми се щеше да разбера, защото утре ми предстои пътуване - 3часов полет със самолет и исках да зная ако има нещо. А знаете ли от кой ден на зачеването кръвният тест може да отчете?
Пожелавам, от все сърце, на теб Жасмин и на бебе_2006 да ни зарадвате с хубави вести:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #8 -: Март 14, 2006, 11:01:59 am »
Цитат на: jasmin
Пила съм само клостил по 1 табл. от 5ти до 9ти ден и нищо друго.
Според тест и БТ овулацията трябва да е била на 16ти или 17ти ден от цикъла. Днес е 31ви ден.

Не стой пред компютъра, а беж към лабораторията за кръвен тест. :)

Стискам палци.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #9 -: Март 14, 2006, 14:52:09 pm »
Имаш ли солидни наблюдения колко дни ти е лутеалната фаза. Моята е към 16 дни и за мен 15-ти ден с висока темп. си е почти нормално.
Все пак, високата температура е много добър знак! Кръвният тест ще разясни положението.

Стискам палци :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #10 -: Март 14, 2006, 18:20:29 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Имаш ли солидни наблюдения колко дни ти е лутеалната фаза. Моята е към 16 дни и за мен 15-ти ден с висока темп. си е почти нормално.
Все пак, високата температура е много добър знак! Кръвният тест ще разясни положението.

Стискам палци :D

Там е работата,че обикновено цикъла ми е 28 дни, много рядко 29. Лутеална фаза 12-13 дни, не мога да кажа точно. В този случай става 15 дни, а цикъла ми с днешния ден става 31 дни. Не е невъзможно, просто за мен това е много дълъг цикъл. А за кръвен тест въобще не може да се говори, защото съм на гости в друг град, пък и без това в петък съм на преглед. Просто тези 3 дни ще ми стопят живота.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #11 -: Март 15, 2006, 19:33:13 pm »
Опитай се да бъдеш спокойна. Петък ще дойде бързо. Аз сащо имах висока БТ до края /21 дена ако не бъркам след инсеминацията/, но уви ми дойде  :cry: . Така че и това не е сигурен показател за бременност. Иначе от моя доктор знам, че уринните тестове отчитат при 2-3 дни закъснение, и да не се доверяваме на теста преди това. Другото което знам, е че кръвния тест е най-точен и се правел 11 дни след предполагаемата дата на зачеването. Аз и такъв тест правих, но и той беше под нормата. Така че, желая ти успех и не се предоверявай на БТ. Пиши ако имаш новин.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!