ЗДРАВЕЙТЕ, да ви споделя как се развиха нещата.
Взех си изследванията, с нежелание ми ги даде, задържа ми само обясненията за цветната снимка, но аз си мисля че човек ако разбира ще види какво има, на мен ми каза че е като по учебник - всичко е ок, тръбите са чисти. Отидох на консултация при друг лекар - доверен човек, 1.30 си говорихме и разнищвахме случая, обясняваше всичко спокойно , отговори ми на всички въпроси, при това пари не ми взе, т.к. преглед е нямало ,а само консултация
Резулта е следният - част от хормоните не са правени когато трябва да бъдат направени, стойностите на всички хормони са в границите на нормата - така че на каква база Колицова рече и отсече че нямам овулация не е ясно, спермограмата е идеална - нормогенеза 80% При това положение да ми прави инсеминация след 2 неуспешни месеци на забременяване - МЕРСИ !
И така ,сега ще си направиме изследвания за инфекци, хлемидии и така ще потърсиме други причини за това че не забременявам, а пък ако до 1 година не се получи ще пристъпя към инсеминация , но при лекар за който съм прочела добри отзиви от вас.
БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА, ЧЕ ПРЕДОСТАВЯТЕ ТОЛКОВА ВАЖНА И ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ, направо не ми се мисли какво щеше да се случи, ако сляпо се бях доверила на лекарката и не бях попрочела това-онова.