До колкото съм чела, толкова малко покачена температура не е опасна за организма и не е преперъчително да се сваля - темп се качва за да може организмът по-лесно да се справи с бацилите (били те вируси или бактерии). Тревожно е ако тази темп около 37 градуса се задържи по-дълго време, или ако се качи към 39 градуса. Друг е въпросът, че някои доктори изписват антибиотици за щяло и нещяло
Не знам при положение, че може да се прави антибиограма (мисля че така се казваше) - да се види какви болестотворни организми има и на какъв антибоитик реагират, лекарите продължават да изписват "модерния" в момента антибиотик, който може въобще да не подходящ в случая. Това беше малко встрани от въпроса на Кари - извинявам се. Може и да не съм права и се надявам Мели или някой друг да се включи.
Освен това, Кари мила, ти не каза ли на доктора си че правите опити за бебе и може да си бременна? И аз миналата година бях с грип, но като казах на личната че може да съм бременна, жената каза - течности, витамини и най-много парацетамол. Докато не се уверим дали съм бременна.
Все пак дано да не е грип при теб