0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте невероятни момичета!може би ще получа съвет от вас.имам 4 неуспешни инсеминации след които си дадох 3месеца почивка малко много ми дойдоха емоциите но сега съм решила да продължа битката но не знам накъде лекарката ме кара да направим още 2исеминации и после да мислим за натам но аз не знам какво да правя моля ви погмогнете ми със съвет.
*
Re: Как да продължа след 4 неуспешни инсеминации?
« Отговор #1 -: Март 08, 2009, 09:29:30 am »
На колко си години? Някакви изследвания правили ли сте допълнително?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #2 -: Март 08, 2009, 20:29:33 pm »
rosibob, правилно си решила да си починеш. Но дай повече подробности за твоята история. От кога пробвате, защо решихте да правите инсеминации. Така ще ни е по-лесно да те посъветваме.
А на лекарката си винаги можеш да кажеш, че не искаш да продължаваш повече така.
Пиши повече за теб, за да се опитаме да ти помогнем. Иначе имаш подкрепата ни.
« Отговор #3 -: Март 22, 2009, 17:14:06 pm »
здравейте мили момичета!ето моята история 5години се пазехме и осле решихме че е дошъл момента да си направим бебе но уви вече 3 години не успяваме ние сме с мъжки фактор и лекарката ни посъветва да правим инсеминации но имаме 4 неуспешни затова съм решила да опитам още веднъж и ако не стане минаваме към ин витро.благодаря на вашите отговои!
« Отговор #4 -: Март 22, 2009, 22:35:05 pm »
И аз имам същия проблем. 4 неуспешни инсеминации, мъжки фактор и смятам вече да се насоча към ин витро.
« Отговор #5 -: Март 23, 2009, 00:25:46 am »
Момичета при положение че сте с мъжки фактор защо си губите времето с толкова инсеминаций?Мисля че трябва да започнете с ин витро/икси.Ние с док направихме 2 инсеминацийй и той категорично ме упъти към ин витро.Успех и дано по-скоро се решат проблемите ви.
*
« Отговор #6 -: Март 23, 2009, 13:37:13 pm »
rosibob,и според мен няма смисъл да продължавате с инсеминациите още повече ,че сте и с мъжки фактор.При нас има влошена морфология и ние минахме директно на ИКСИ.
*

mimi7989

« Отговор #7 -: Март 23, 2009, 18:05:33 pm »
И ние сме със същия проблем-2 неуспешни инсеминации преди 2 години, после малко почивка, и миналото лято още 2 неуспешни инсета. Вече изчерпвам опитите за инсета, но въпреки това мисля да пробвам още 1-2 пъти, пък знае ли човек. Най-вероятно ще си подготвям документите за ин витро, но изобщо не ми се иска да се захващам.
Ние всъщност от почти 8 години се борим за бебче /май месец ще станат толкова/, и какви ли не изследвания сме правили, но все не става...
*
« Отговор #8 -: Март 23, 2009, 18:31:26 pm »
mimi7989 ,и ние от 7 години сме в работим за бебче,докато преди 2,5г най-накрая се установи проблем.Аз дори не съм правила инсета,директно минах към инвитро.При положение,че толкова години и вие нямате успех ,не мислиш ли че е време за инвитро.Все пак годините минават  :lol: ,по-млади няма да станем.А и имай предвид ,че докато стигнеш до инвитрото има доста дълъг период на чакане,има един куп изследвания.Надявам се ,че няма да ми се обидиш,казвам ти го ,защото аз съм го минала този път и повярвай ми той е доста дълъг.Успех!!!!!!!!
*

mimi7989

« Отговор #9 -: Март 25, 2009, 21:02:37 pm »
Разбира се, че не се сърдя. Нали затова пишем в този сайт, за подкрепа и да си помагаме. Просто не ми се захваща с цялата тази история, защото знам, че всичко е свързано с много "ходене по мъките", а всичко това ми действа ужасно на нервите.
В петък ще говоря с моя лекар и вече ще решим окончателно какво да правим-мисля за ин витро все пак, защото тази година ставам на 30, а мъжа ми на 35.....