0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #260 -: Февруари 24, 2010, 19:07:19 pm »
Аз от един месец активно спортувам  :balk_193:, гледам да се храня по-прилично и здравословно (засега избягвам да почвам диети, защото после като почна да ям и си качвам килцата веднага)и едвам 3 килограма и половина за един месец.. А има да свалям многооооо :)
Надявам се да ми се скъси цикъла поне с няколко дена.
При теб ми направи впечатление, че и ЛФ е много къса този поседния цикъл... Колко дена е по принцип?

Здрасти Гале ..по принцип е поне 12 дена ,но както ми каза и доки така докато ми свикне организма малко ще е къс цикъла..а той не че е много къс- 24 дена си е.не е като да кажеш 18/19.. но да се надяваме че всичко ще е наред.сега като се прибера до БГ и сме на доктор и двамата-аз да видим как сме с хормони и това онова, а мъжлето спермограма му предстои.. :) дано всичко ни е наред или ако има нужда нещо да се лекуваме да е само за кратко време :) целувки
*
« Отговор #261 -: Февруари 25, 2010, 05:22:27 am »
Успех с изследванията, Сара. Дано всичко е наред там :)  Благородно ви завиждам за пътуването до БГ.. Повеселете се и заради мен :)
Прегръдки :)

*

saraapl

• 2009
« Отговор #262 -: Февруари 25, 2010, 19:41:59 pm »
Успех с изследванията, Сара. Дано всичко е наред там :)  Благородно ви завиждам за пътуването до БГ.. Повеселете се и заради мен :)
Прегръдки :)

непременно миличка :) и на всички да изкажа благодарности за това че ми помагате :) до след два дни ..утре ще напиша нещо преди да тръгна и после в понеделник да си измеря Бт :):) до скоро
*
« Отговор #263 -: Февруари 25, 2010, 22:57:27 pm »
Сара ,лек и безпроблемен път .Весело изкарване в БГ.И много успех .  :bighug: osi_9 :balk_21:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #264 -: Февруари 26, 2010, 20:30:30 pm »
Сара ,лек и безпроблемен път .Весело изкарване в БГ.И много успех .  :bighug: osi_9 :balk_21:

Мерси ..аз след около час тръгвам.Вече до скоро писане на родна земя :):)
*
« Отговор #265 -: Март 04, 2010, 22:33:01 pm »
Саричка какво стана с теб миличка къде си? Дано всичко е ОК  :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #266 -: Март 09, 2010, 18:22:09 pm »
Саричка какво стана с теб миличка къде си? Дано всичко е ОК  :crossfingers:

Всичко е ок.Предстои ми утре да си взема изследванията на пролактин.Засега е сигурно че с щитовидната жлеза няма проблем.Остава да видим резултата от хормоните.И естествено спермограма на мъжлето утре.. не знам дали 2 дни въздържание е добре.ще видим.може да оставим за четвъртък за по добре :) иначе всичко е ок.не знам как ще се приберем за Испания- снега е ужасно много
*
« Отговор #267 -: Март 09, 2010, 20:00:33 pm »
Саричка здравей,радвам се ,че всияко е ок .Истискам палчета така да продължава да е с резултатите ви .Спокойно за времето ще се оправи .
*

saraapl

• 2009
« Отговор #268 -: Март 10, 2010, 14:39:39 pm »
ето и сега резултатите:
пролактин 236( от 67-467)
ФХС 1.76
 на 21 ден което е понеденик пускаме и прогестерон.Днес ако усеем да вземем час мъжлето е на спермограма,ако не в краен случай утре..доки каза че всичко е наред при мен.Да видим..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #269 -: Март 10, 2010, 19:37:19 pm »
Да се похваля- положителен тест за О. обаче утре мъжлето е на спермограма и изпускаме момента :) но другия месец ще ловим здраво яйцето :)
*
« Отговор #270 -: Март 11, 2010, 13:57:40 pm »
Това е добре, но днес като е на спермограма, нищо не ви пречи вечерта да действате и утре, нали ову е от 12-48 часа след + тест за ову, така че не се отказвайте ами действайте и сгащвайте яйцето  :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #271 -: Март 11, 2010, 17:44:55 pm »
Това е добре, но днес като е на спермограма, нищо не ви пречи вечерта да действате и утре, нали ову е от 12-48 часа след + тест за ову, така че не се отказвайте ами действайте и сгащвайте яйцето  :crossfingers:

Така и ще правим :) иначе спермограмата е добра..Да видим-изписаха на мъжлето една добавка за повече сила :) а на мен ми изписа еутирокс 50 + метфогама 1000.Като еутирокса е само по половинка на ден а метфогама е по таблетка 2 пъти на ден.И каза ако има бременност да спра само метфогамата ... дано има резултат 
*
« Отговор #272 -: Март 11, 2010, 22:08:19 pm »
Ами дано силно стискам  :crossfingers: :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #273 -: Март 12, 2010, 10:00:15 am »
Ами дано силно стискам  :crossfingers: :crossfingers:

:bighug:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #274 -: Март 12, 2010, 10:44:44 am »
Милички обади ми се ендокриноложката при която засеа правя всичко.Каза ми че ТСХ ми е 1.67 което си е супер :) Засега продължавам с дозата от половин таблетка дневно на еутирокс 50 мг :) Дано има значително подобрение :) Пожелавам на всички ни много много успех :)
« Отговор #275 -: Март 12, 2010, 10:48:46 am »
Саринка, много се радвам, новините са направо страхотни... Дано скоро се получи, а и след като вече сте направили и спермограмата... действайте. Стискам ви силно палци  :crossfingers:!!!

*
« Отговор #276 -: Март 12, 2010, 11:34:48 am »
 :D Саричка това са супер новини !!!!
Браво за хубавите резултати.
 Значи всичко е въпрос на време и търпение - няма начин да не стане Чудото!!!
Дано да е по-скоро . :hug2:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #277 -: Март 12, 2010, 13:06:21 pm »
:D Саричка това са супер новини !!!!
Браво за хубавите резултати.
 Значи всичко е въпрос на време и търпение - няма начин да не стане Чудото!!!
Дано да е по-скоро . :hug2:

Така е милички няма начин да не стане :) обаче ни казаха малко повечеко търпение и последователност.Без много нерви и бързане :) Мисленето само ще ми навреди защото усилията ще са насочени само в това а все пак удоволствието е на първо място :) ами остава ми само да чакам хубави новини..притеснява ме факта че отново като се върна на работа и нервите започват :( ще трябва да превъзмогна всичко и да се грижа малко повече за здравето си :)
*
« Отговор #278 -: Март 14, 2010, 15:02:32 pm »
Така е мила ти и твоето здраве (психическо и физическо) сте на първо място !!!
 Грижи се за себе си, забавлявай се обичайте се с твоето момче и един ден  ще имаш най-хубавият тест с две черти . :bfp:   :hug2:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #279 -: Март 14, 2010, 15:07:36 pm »
Така е мила ти и твоето здраве (психическо и физическо) сте на първо място !!!
 Грижи се за себе си, забавлявай се обичайте се с твоето момче и един ден  ще имаш най-хубавият тест с две черти . :bfp:   :hug2:

Мерси за пожеланията.. аз да кажа че от вчера умирам от гадене.. И даже повръщах вечерта..Много странно.По принцип ми се случи в месеца когато пих Клостил.. Не знам на какво се дължи.Дали е от еутирокс-а? ама аз пия по 25 мг на ден,така че според доки е странно да е от него :?