0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #360 -: Април 16, 2010, 10:22:58 am »
Сари ,да ти кажа и аз подкряпям мнението на Шоко .Рано погледнах графиката ти ,но някак непосмях да напиша мнение ,но дано да е това.Успех  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #361 -: Април 16, 2010, 12:20:55 pm »
Сара, само без паника :wink: Всичко си ти е наред и има две обяснения за тази БТ - или е инцидент(ако не се повтори, много висока или много ниска БТ не се зачита), или ако този инцидент на ниска БТ се падне между 7-10 ден му се вика - имплатационен спад :goodluck:  :hug2:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #362 -: Април 16, 2010, 19:28:39 pm »
Милички и аз си помислих за същото обаче... И денс имах много обилна кремообразна слуз.Не съм забелязала да е точно преди цикъл и не знам на какво да го отдам.Обаче и яйчниците ме побъркаха днес за малко..Така че може и лелката да чука на моята вратичка :) Иначе да питам нещо.Възможно ли е още преди да съм си изпила и 10-те таблетки дуфастон(имам 2 дена още да пия) и да ми дойде лелката ???? Не мисля.Говорих с докито и тя е категорична че не може..Даже казва че ще минат ден ,два до три докато дойде СЛЕД спирането на медикамента..Това и бяха думите..да обаче аз пак напук на системата ...  :?
*
« Отговор #363 -: Април 16, 2010, 20:02:28 pm »
Сари като го спреш до 1-2 дни и ще ти дойде/ако ти дойде де..дано не ти.  :crossfingers: :hug2::crossfingers:/

*

saraapl

• 2009
« Отговор #364 -: Април 16, 2010, 20:07:07 pm »
Сари като го спреш до 1-2 дни и ще ти дойде/ако ти дойде де..дано не ти.  :crossfingers: :hug2::crossfingers:/

преди него няма как да дойде знам си аз :) явно ще ме мъчи този път..ще се проточи доста :(
*
« Отговор #365 -: Април 16, 2010, 20:15:19 pm »
Аз се надявам да не ти дойде,.....!На мен като го спрях в петък и в неделя прокървих!Успех,душко! :goodluck:

*

saraapl

• 2009
« Отговор #366 -: Април 16, 2010, 20:29:01 pm »
 Офф аз си мисля че е лелка :) Подготвям се за следващия месец :):)
*
« Отговор #367 -: Април 16, 2010, 21:16:31 pm »
Много е рано за цикъл, да видим утре БТ :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #368 -: Април 17, 2010, 08:17:59 am »
Странна работа е графиката ми :) дано няма проблеми за напред.Май е било инцидент това с тази ниска температура по никое време.. Прочетох доста неща за ипмлант. спад обаче.. не знам какво да си мисля.затова е по-лесно да кажа инцидентна стойност :
*
« Отговор #369 -: Април 17, 2010, 08:22:46 am »
Саричка,колко дни ти е цикъла мила?Питам ориентировъчно щото гледам ,че ову е на 17 ден.ДА се ориентирам за себе си ,че този месец ми е на 32 дни.Стискам палци,ей :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #370 -: Април 17, 2010, 08:39:14 am »
Сари, ставам и първо идвам да те проверя.

И-и-и-и, браво, супер, дръж курса точно така  :crossfingers: yahoo_17   до  :bfp:
*
« Отговор #371 -: Април 17, 2010, 08:54:35 am »
Привет Сари .супер графика .Днес изнамерих нещо на руски ето виж го http://www.babyplan.ru/biblioteka/grafiki/signs
Мисля ,че това отговаря на вчерашния въпрос относно Бт.
Стискам палчета  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #372 -: Април 17, 2010, 09:21:45 am »
И аз да се намеся, че видях една много хубава графичка тук. Кремообразната слуз и аз я имах и познай .......... не ми дойде  :D така, че не я мисли сега. Другото, много хубаво е този спад на температурата 8-10-ти ден(дано да е бил имплантационен спад)  :goodluck: Дръж така температурата и дано скоро онази с метлата да не се появява!  :bighug:
п.с.забравих да духна за късмет  :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Април 17, 2010, 09:23:51 am от anizi »
*

saraapl

• 2009
« Отговор #373 -: Април 17, 2010, 13:43:33 pm »
Привет Сари .супер графика .Днес изнамерих нещо на руски ето виж го http://www.babyplan.ru/biblioteka/grafiki/signs
Мисля ,че това отговаря на вчерашния въпрос относно Бт.
Стискам палчета  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy

леле точно това търсих снощи :) мерси много..Да видим как ще се задържи Бт тези дни и ще гадаем :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #374 -: Април 17, 2010, 13:48:23 pm »
И аз да се намеся, че видях една много хубава графичка тук. Кремообразната слуз и аз я имах и познай .......... не ми дойде  :D така, че не я мисли сега. Другото, много хубаво е този спад на температурата 8-10-ти ден(дано да е бил имплантационен спад)  :goodluck: Дръж така температурата и дано скоро онази с метлата да не се появява!  :bighug:
п.с.забравих да духна за късмет  :green_dust_1: :green_dust_1:

Мила мерси много ... имаме нужда от време на време именно бременелки(не се сърдете другите момичета) да се изказват по графиките..Попитай патило.. нали така казваха :) Обичкам ви всички многоо..И какъвто и да е края на тази графика -ние мами ще станем :):) целувки..

Днес съм в супер настроение..макар че нещо странно се случи..след О. няколко дена може би 3 ми излезе едно червено петънце в окото..ама много малко и не ме боли-нищо само дето си е там.:) викам на мъжлето -това си е знак,в съвкупност с много сънища напоследък(всяка вечер) :):) Лек ден и до после милички..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #375 -: Април 17, 2010, 13:55:00 pm »
Саричка,колко дни ти е цикъла мила?Питам ориентировъчно щото гледам ,че ову е на 17 ден.ДА се ориентирам за себе си ,че този месец ми е на 32 дни.Стискам палци,ей :crossfingers: yahoo_17

цикъла ми е около 29/30 дена..И това е от около 6 месеца..с малки прекъсвания заради пътуване и това онова..
*
« Отговор #376 -: Април 17, 2010, 14:45:05 pm »
Мерси

*

saraapl

• 2009
« Отговор #377 -: Април 17, 2010, 17:56:52 pm »
Офф корема ми нещо "играе"... Май е от кафето дето изпих преди час.. направо ми къркори корема а съм се нахранила.. Според д-р Милко Сираков графиката ми е добре/Преди малко се чухме-каза че добре сме атакували Овулацията.и според него когато свърша дуфастон-а да изчакам 15 дена от Ов. и ако няма все още вещица да пусна един оринен и след него кръвен тест за бременност.Т.е да не се усланям само на оринния .. Защо ли не му има доверие..предполагам има доста "лъжливи " резултати затова
« Последна редакция: Април 17, 2010, 18:16:46 pm от saraapl »
*
« Отговор #378 -: Април 17, 2010, 18:15:34 pm »
Сари това ми е много познато и аха....дръж се мъжки....не мисли в това започвай да готвиш,гледай тв ,занимавай се с нещо osi_18 :D

« Отговор #379 -: Април 17, 2010, 19:17:12 pm »
Сари, дано, дано миличка  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17. Относно къркоренето на корема...и аз съм така, даже вчера се учудих, защото бях хапнала малко към 16.00ч. и после такова къркорене...направо. Стискам палци миличка!!!