0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #100 -: Декември 02, 2009, 20:21:22 pm »
Милички аз бях дотук този месец.. ама не се отчайвам :) другия месец с нви сили.. купила съм си и Pre Seed  :D да видим какво ще става  :wink: малко странно ми дойде този мсец.на 22/23 ден..Това нормално ли е или е прекалено рано..Имам две познати -на едната и идва на 21 дена а на другата 23.. 8O
*
« Отговор #101 -: Декември 02, 2009, 20:29:24 pm »
Сиси, може да не е лелката, а да де дължи на имплантация. :wink: Желая ти го от сърце  :D

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #102 -: Декември 02, 2009, 20:42:16 pm »
Сиси, може да не е лелката, а да де дължи на имплантация. :wink: Желая ти го от сърце  :D

миличка знам че и на теб ти се иска ама не е имплантация :) не е много но си е лелка... много рано обаче
*
« Отговор #103 -: Декември 03, 2009, 05:20:59 am »
Наистина много рано за лелка, saraapl
все пак, пожеланията да е имплантационна "лелка" си остават!
Аз се порових из нета, случвало се и с по-силно кървене да е имплантационно все пак ...Дано , дано!  :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #104 -: Декември 03, 2009, 11:42:45 am »
И според мен е много рано за  :witch:...как е Т днес?Дано се е покачила пак... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #105 -: Декември 03, 2009, 19:28:31 pm »
Странното момичета тук е,че вече втори ден ми е едно кафеникаво..много леко кърви-почти като да ми свършва ама на..затова и не го слагам още като първи ден на МЦ защото реално погледнато такъв ВСЕ ОЩЕ няма  :? Не знам какво е.Прочетох и за цветните бременности и не знам си какво ама...ако все пак е имплантация би ли следвало да е толкова кафеникаво-не е ли само еднократно зацапване??? и второто ми питане е ако е импалнтация би ли следвало и да е такава БТ??? моля ви милички помогнете ми.много се обърках този месец...И май както се оказва термометъра ми е бил развален почти през цялото време..заради слаба батерия не ще да се вдига повече от 36.80..стигнахме с милото ми до този извод защото няма и 30 секунди след като го сложа в :cul2: и започва да пищи...а на опаковката пишеше че до минута и половина и започва да пищи... Много тъпо  :? общо взето луд месец карам.. леле извинявам се за дългия пост..Благодаря Ви предварително за отговорите
*
« Отговор #106 -: Декември 03, 2009, 19:33:02 pm »
миличка, точно те "проверявах" :) и не намерих нищо, но след минутка ти се появи.
И аз имах подобно течение миналия цикъл, но си беше в края и след три дни точене си ми дойде нормално. Аз не съм много опитна, но ми се струва, че на теб ти е още рано. Дано да е имплантация  :crossfingers:
Купи ли си нов термометър за утре?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #107 -: Декември 03, 2009, 19:39:52 pm »
Дигиталния термометър се държи 4-5 мин. след сигнала...наистина ти е малко нисичка температурата,но това не означава,че не е станало(освен ако липсва О този месец)...шанс винаги има :D...ако не си държала термометъра достатъчно дълго досега,пробвай утре и ще видим дали ще има разлика...
*

saraapl

• 2009
« Отговор #108 -: Декември 03, 2009, 19:43:09 pm »
Ами знам че се държи ама преди не пищеше на 30 секубда..а сега нещо се сбърка..взех си нов живачен .да видим с него какво ще е .засега едно е ясно-НЕ Е ЦИКЪЛ.По скоро зацапване.Милички а дали според вас е имало О.??? като се гледа тази "чудна" графика.Тя този месец с този скапан термометър не е достоверна изобщо нали????  :?
*
« Отговор #109 -: Декември 03, 2009, 22:23:28 pm »
Сиси, щом термометърът ти прави въртели, значи не можем да вярваме на графиката ти. Иначе тестовете за О. показват повишаване на хормона, което не означава, че непременно е имало О. Но това зацапване наистина може да е от имплнтация. Аз много се надявам да е така. Имаш реалния шанс да е така. Единствено остава да чакаме и да стискаме палци. Успокой се сега и се въоръжи с търпение!!!!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #110 -: Декември 04, 2009, 11:41:55 am »
А днес температурката каква е??? :D...дано с новия термометър е по-висока... :D
*

saraapl

• 2009
« Отговор #111 -: Декември 04, 2009, 19:35:11 pm »
Момичета бях на доки днес :) да кажа че всичко е наред с МЦ..Просто с този термметър съм объркала всичко.. както и да е.Значи този месец е малко странен заради приема на бромокриптин..Просто съм малко разсеяна и не съм отбелязла долу в графиката..  :oops: извинявам се за което.та сега както следва при мен винаги имам въпрос.. Как точно влияе бромокриптина? аз го пия заради висок пролактин обаче ми казаха да го пия по таблетка на ден? това нормално ли е според вас? чета чета и май никой не пие всеки ден( няма значение цикъл или не знам си какво)..и възможно ли е от бромокриптин-а да ми дойде по рано?чакам включвания с вашите компетентни мнения..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #112 -: Декември 04, 2009, 22:48:29 pm »
Mомичета работата е там ,че това дето е уж цикъл не е ... Няма го вече зацапването.3 дни беше само.ама Бт е ниска.Предполагам че утре или в дргуден най късно ще цъфне най-късно лелката.. И все пак ще съм благодарна на всички които споделят мислите си за целия МЦ
*
« Отговор #113 -: Декември 04, 2009, 23:29:20 pm »
Много странно...Защо ли толкова ниска БТ? Колко време мериш с живачния термометър?? Ако предположим, че този спад е имплантационен (дай Боже ) :) тогава зацапването на какво пък се дължи? И още е рано за лелка, освен ако по някакъв начин не влияе приема на лекарства.
За бромокриптин-а ако някое от момичетата знае повече, споделете..

« Отговор #114 -: Декември 05, 2009, 11:12:34 am »
Ако и днес Т ти е ниска...предполагам,че този ти цикъл може и да е онвулаторен...тай като Т ти е почти еднаква дотук,но даже и да съм права недей да се отчайваш...все пак един път в годината е съвсем нормално да има един такъв цикъл... :)...пожелавам Дядо Коледа да те изненада много приятно тази година!!! :D
*

saraapl

• 2009
« Отговор #115 -: Декември 05, 2009, 15:27:37 pm »
Ако и днес Т ти е ниска...предполагам,че този ти цикъл може и да е онвулаторен...тай като Т ти е почти еднаква дотук,но даже и да съм права недей да се отчайваш...все пак един път в годината е съвсем нормално да има един такъв цикъл... :)...пожелавам Дядо Коледа да те изненада много приятно тази година!!! :D

Току що се прибирам от докито.всичко е наред.Каза да пиша тези дни за цикъл нищо че не е обилен.И предния месец дори и да е имало положителен тест за О. не е имало такава.Каза че се дължало на стрес и пренатоварване.да не се притеснявам за нищо :) това ме успокои.Само че в бързината да кажа на мъжлето че всичко е наред забравих да питам за бромокриптин... т.е. да продължавам по едно на ден или.. не знам.сега имаме няколко почивни дни тука в Испания и до петък няма да отида на доки.. Някой да ми каже има ли идея как да го приемам.Сега след около една седмица започваме пак с мъжлето да сиправим бебче  :oops:  Оптимистично съм настроена за всичко и ви пожелавам и на вас да сте така :) Може пък след Коледа да продължават чудесата :):) очаквам да ми дадете съвет за бромокриптин-а..Искам и да цункам всички които ми помагахте в този измъчен МЦ :)  :bighug:  на всички
« Отговор #116 -: Декември 06, 2009, 12:50:25 pm »
Радвам се,че си се успокоила от прегледа при доки...дано Коледа ти донесе най-желания подарък....а за бромокрептина нямам и идея как се приема...дано се включат компетентните по този въпрос :D :hug2:
*
« Отговор #117 -: Декември 06, 2009, 20:16:31 pm »
Е, браво мила. Така те искам - ведра и оптимистична . :P
Няма да се отказваме без бой нали? :wink:
За бромокриптина не мога да ти дам съвет. Най-добре е да се консултираш пак с твоя доктор. Той знае най-добре състоянието ти.
Успех от мен и цунки  :D
*

saraapl

• 2009
« Отговор #118 -: Декември 06, 2009, 21:38:26 pm »
Е, браво мила. Така те искам - ведра и оптимистична . :P
Няма да се отказваме без бой нали? :wink:
За бромокриптина не мога да ти дам съвет. Най-добре е да се консултираш пак с твоя доктор. Той знае най-добре състоянието ти.
Успех от мен и цунки  :D

Ами обадих се на докито и той каза да си го пия по 1 на ден.Няма да ми навреди напротив-ще подсигури О. така че..миличка няма как да се отказвам :) с нови сили от днес започваме  :oops: започнахме де  :D целувам те миличка и много стискам палци за утре МЕЛОДИЙКЕ :) с теб сме всички да знаеш
*
« Отговор #119 -: Декември 07, 2009, 14:08:09 pm »
Само така, миличка, веднага отново на лов :wink:
Усепх в този цикъл и дано да си получите Коледния подарък  stork-boy

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho