ЕЕхооо,Добро Утро,душици
излюпих се и аз ама то у дома е като в казарма ,първо спрей,после инжекции,та докато се докопам до компа минал един час
Маринче,страхотно кафенце ,малеее бързам да си пийна....
Кремонче и закуската е супер,ама и аз като др ще се огранича с плодове е бистра водичка сутрин
Радостинче,кога си др седмица на преглед?
Наде,дано всичко да е наред....
Вив,аз спецялно съм на разделно хранене вече повече от 7г...преди имах мн нестъбилно тегло,и проблеми със стомашно-чревния тракт:oops:,бъбреците,акне..Тогава имаше моменти в които теглото ми беше м/у 65 и 70кг....та ми попадна книга за теорията на разделното хранене,и така вече 7г съм забила на 55кг,най-много да мръдна килце две нагоре през зимата(както в момента )
Ако искаш прочети матерялии по въпроса,но това не е момента диета,това е просто начин на хранене което става и начин на живот...
Заянче,и аз съм с RH - ,дали това ще повлияе на инвитрото? не ми е слагана такава инжекция,утре като ида на контрола ще питам!
Викс - много на високо живеете брее,супер
Фибче да ти кажа относно инвитро незнма как стоят нещата, но предполагам, че ще направят неоходимите изледвания, не вярвам да чакат пациента да им каже, нали
!
Важно е жената, която носи плода и по-точно нейният рф. Когато той е положителен всичко е ок, и това няма да е причина за евентуални проблеми през бременността и то без абсолютно никакво значение какъв е рф при бащата. Но, когато майката е с "-" РФ, нещата са по-различни. Тук е от значение какъв е рф при бащата, защото, ако и той е с отрицателен, всичко е ок, но ако е с положителен, се правят нужните изследвания, взимането на нужните мерки и т. н., защото не се знае детето на кой ще вземе рф, вероятността отново е 50/50.
Незнам ти дали си раждала, но при първо раждане на жена с "-" рф и дете с "+" рф, на всяка цена до 72 часа, трябва да бъде бита въпросната инжекция, именно, за да се предотвратят евентуални усложнения и живот и здраве тялото да бъде подготвено за втора бременност, която при всички положения, ще носи много повече рискове.
И че при жени с "-" РФ, дори първата бременност да е завършила с аборт задължително трябва да и се постави ваксината.Това знам аз защото минах по този път