благодаря ти,
Деска jul4e, както сьм написала по горе, вече сьм в трета клиника. бях пьрво в
Hormonzentrum in Westend, 1 инвитро и един ЗамраЗен при тях, смених ги, Защото лекарят вьобще не пожела да раЗговаря с мен, дори по телефона и на мен ми се стори много лошо отношение
още повече, че след 1. опит човек има толкова много вьпроси и неясноти...
каква беше иЗненадата ми обаче, когато установих, че и в следващия центьр,
Kinderwunschzentrum Pasing, положението е сьщото
тогава малко се примирих с отношението и направих 2 опита при тях. вьпросния втори опит там беше катастрофален, но и няма нищо чудно в това лекарят ме прегледа За 1. пьт едва на 9ти ден от стимулацията и чак тогава ми пусна хормони
. в крайна сметка, след акто вдигнахме скандал ни даоха след 1 месец час при доктора и той ми каЗа "ами, лоши яйцеклетки, ама ако искате може да опитаме още един пьт".
това не е тьрсене на причина.
сега сьм в
BBN im Tal, тук отношението е по добро, но те пьк ми каЗаха директно, че работят само с 2 протокола, дьльг и антагонисти, и че не правят индивидуални планове, Защото няма смисьл...
Сhandra, естествено, че навсякьде има успели и неуспели. Но За сравнение ти давам пример сьс Стаменов, с който се консултирах преЗ ноември (и до който най вероятно ще опра
, той каЗа "преди да почваме каквото и да било трябва да се раЗровим и да потьрсим причината За неуспехите досега". това не ми се хареса тогава, Защото ми проЗвуча като Забавяне, обаче това което правим тук с немските лекари са иЗстрели в нощта.
клиниката която мисля че ти е наблиЗо и има най добра репутация е таЗи в Бад Мюндер, ако имаш вьЗможност опитай там.
факт е, че всичките ми три опита бяха с
една и сьща стимулация, никой не си направи труда да опита нещо ново или да се Замисли.
това не е индивидуален подход.