0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
В началото бях с двуплодна бременност, но в последствие се оказа, че живото бебче е едно. От една седмица кървя, и ми казаха, че се изхвърля неразвилият се близнак. Колко дълго може да продължи това кървене? Имали опастност за другото?

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
И при мен се получи същото,но аз не съм кървяла,то от самосебеси се резорбира.Успех дано всичко е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
При мен беше 5 седмици, с 5-6 обилни кръвоизлива, а през другото време зацапване или слабо кървене. Аз лежах плътно 2 месеца вкъщи, като ставах само до банята. При мен имаше опасност и за второто (което вече е малка госпожица  :) ) През това време бях на утрогестан, ношпа и прегнил. Слушай си лекаря и всичко ще е наред.
Ще ти стискам палци и при теб да има чудесен завършек като при мен :goodluck:!
*

Aubergine

При мен беше 5 седмици, с 5-6 обилни кръвоизлива, а през другото време зацапване или слабо кървене.
Абсолютно същото беше и при мен, но за малко по-дълъг период. И при мен имаше опасност за второто - беше тръгнал да се отлепва плодният му сак.
Пазиш леглото и си пиеш лекарствата. :crossfingers:
Моята бременност започна като триплодна. Първия път, когато прокървих, по-скоро тогава беше само зацапване, беше само за около 2 дни. Тогава още не знаехме, че бременността е многоплодна и д-р Даскалов ми изписа 5000 единици прегнил и нош па, както и да спра аспирин протект. Втория път кървих около седмица, но тогава вече се знаеше, че и вторият ембрион е изгубил пулс, не пих нищо, само спрях окончателно аспирина. Единия път бях в отпуска, следващия в болнични, просто ей така :oops:, иначе не съм спирала да ходя на работа. Дръж връзка с доктора си и не предприемай нищо самоцелно.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Двуплодна бе и моята бременност, в 6 седмица видяхме двата пулса.
В 10 седмица кръвоизлив еднократно и се установи отлепване на живия плоден сак.
Втория плоден сак, според д-р Владимиров бе спрял да развива в 8ма седмица,
две седмици преди това, съвсем спонтано и кръвоизлива нямаше нищо общо със редукцията му!
Зацапвах докато нещата се стабилизираха, около седмица след кръвоизлива!
Не се наложи постъпване в болница, пазех леглото у дома-
една любима "  :nurse_1: " от форума ми гостуваше тогава и ми поставяше мускулно но-шпа по три пъти на ден!
След тези перипетии и още едно зацапване от полип в цервикалния канал открит и остранен в 16 седмица, изкарах една спокойна бременност!

yahoo_17 Ани!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
Здравейте момичета! благодаря ви за отзивчивостта. Бях се настроила да лежа и да кървя колкото трябва. Но в четвъртък получих силно кървене и всичко беше до тук. Бебчето го няма вече. Бях в болница два дни. Здравето ми е добро. Опитвам се да не мисля за бебчето ми, и защо се случи, но е малко трудно. Добре, че тръгнах на работа и от време на време се разсейвам. Надявам се с времето да преодолея загубата. Ако има нещо ново при мен ще ви пиша. Ще продължавам да чета форума и ако мога ще отговарям на вашите въпроси. Бъдете здрави, щастливи, влюбени и много красиви бременни, и майки. Много късмет на всички:balk_103:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
ani 258   :( съжалявам много силно те  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Съжалявам :(
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:(Ани!Не губи вяра!
 :bighug:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)