Да Фуси, около 20 са, но не по-малко, а по-скоро повече. От 6 години ходиме по лекари и за този период какво ли не изследвахме, дори по няколко пъти (например 3 цветни снимки).
Започнахме при д-р Нецов от Шейново. Той работеше в екип с Табакова и Николов. Нецов ми правеше стимулациите и манипулациите, а обработката на материала - Николов. Преди около година и половина Табакова напусна Шейново, взе си цялата апаратура и аз се прехвърлих при тях, защото в Шейново започнаха да правят само влагалищни инсета без обработка на спермата. Всички тези 20 манипулации съм правила при този екип.
Междувременно правих консултации и с други лекари например Генов от Тина Киркова, Тодоров от клиниката "Братя Тодорови", Филипов от Майчин дом, д-р Кирчев от Френско-българския АГ комплекс и Щерев, който още преди три години ми каза да не си губя времето повече с инсеминации. Мен обаче ме достраша при мисълта за инвитро и така загубих още време. Не съм ходила при д-р Стаменов и д-р Владимиров, тъй като за тях научих едва сега. След всичко преживяно диагнозата е мъжки стерилитет, поради доста по-лоши резултати от тези които написах по-горе. В момента посещаваме клиниката на Щерев и вчера си подадох документите в НЗОК по програмата инвитро.
Това е в общи линии Фусинка. Благодаря ти за хубавите пожелания!!!! На теб желая също спокойствие и късмет.