Здравейте мацки,
аз днес си поспах повече,че след тая пункция бях труп
Но ето днес съм по-добре,вече мога да ставам,болките отминават,само ходенето ми е още трудно,клатя се като паток
Радостинче,
Мишан много мило,че сте се засетили за мене
аз си чакам телефончето,може би следобед някъде
Мише,при нас в Белгия е при 99% от жените с местна упойка.Казват,че е по-добре да си в съзнание,има по-малък риск от усложнения по време на манипулацията и след това,и се възтановяваш по-бързо.Пунцкцията сама по себе си не болеше,но докато те упоят - мамо мила,хакнаха ми първо морфин,който обаче не ме хвана,явно от стреса,а местните упойки ми ги биха вагинално,през влагалието до яйчниците,с една игла дето ги бият на конете,така поскочих от леглото,че се метнах като рибок на сухо,ад!Избухнах в рев,хълцах като дете и после никаква болка,явно беше силно лекарството защото почнахме с пункцията веднага - нищо не усещах,всичко следяхме на ехографа и всяка колбичка с фоликулярна течност се проверяваше веднага от ембриоложката.След пунцията полежах още час и си тръгнахме,докито изписал болкоуспокояващи ама аз бях като цапната с ^парцал и не съм разбрала,така вчера цял ден се прививах,ставаше ми лошо от болка,не можех дори до тоалетната да стана,виеше ми се свят...абе смотано
Сега съм по-добре и съм доволна
цунки на всички