Заяна нищо не се знае мила, може и да имаш такава температура :wink:37,2 Пожелавам ти я от сърце.
Фибче на мен любимче е намусеното бебче - искам гоооооооооо!!! Направо ще ги изпапкам с памперса
. Пожелавам ти едно такова - замислено интелигентче.
Нери щом съм се хванала на хорото ще го играя - няма как ще се учи. Аз тъкмо се бях успокоила до преди година, че вече свърших с ученето, ама не! Баща ми един ден ми вика ох, тебе ще те запомня все така учеща, пишеща - Паисий ми беше прякора в къщи, сестра ми го измисли
Аз преди малко навих зелеви сърми и сега ги варя. Така ми се ядяха .Зелето го намерих случайно в един турски хранителен магазин (по произход е Босненско тоест нашенско балканско кисело зеле). Много съм горда с откритието си. Купихме го още когато бях бременна - така ми се беше прияло и бях толкова щастлива
като го видях, че хванах най голямата зелка. За щастие са вакуумирани и издържат дълго в хладилника. Та сега ще хапваме три дни сърмички. То времето тук не е много за сърми - пече, топличко е! Ама на мен ми се хапват много, само дето моето момче не е много по сърмичките, но ще яде няма къде да ходи нали сега е български зет