Аз съм правила вливания в Плевен с Пентаглобин и в София с Имуновенин при Стаменов.И двата пъти се чуствах добре по време и след вливанията.Наистина процедурата е три-четири часа.Разликата между двете беше в цената.В Плевен ми взеха 3 лв. за 1 леглоден, а в София Стаменов буквално ме изнуди да плата за вливането 250 лв. в Клиника Малинов.Просто не ме информира колко ще ми струва нужната процедура, като аз си бях взела ампулите. В деня на самото вливане-10 ден от стимулацията ми обяви, че ще ми струва 250 лв.После разбрах, че за същото нещо във Втора АГ "Шейново" срещу направление от личния лекар и 3 лв. съм могла да си направя вливането.Уточнявам че там ползват същите перфузори, с които точно се дозира препарата, така че да не получиш алергичен шок. Така, че моят съвет е ако си близо до Плевен отиди там при Д-р Конова и нейният екип-страхотни са.Ако пък ти е невъзможно, както стана при мен, аз до последно не знаех на кой ден трябва да го направя,иди в Шейново и се поинтересувай.Когато аз им званях по телефона в деня на мойто вливане ми казаха, че на перфузорите са включени други момичета и могат да ме вземат на следващят ден, само че аз си мислех че ще бъде фатално късно и в името на положителния резултат прежалих 250 лв. и го направих в Малинов. Забражих да ти кажа че изследванията ги правих при Конова в Плевен и според тях се оказа че имам завишени автоантитела. Нови изследвания не съм правила, защото ми казаха, че едно вливане има действие за два цикъла.