Ехоо,ден ли е утро ли е,не знам ама аз тва съм го сипала късно снощи ама като гледам само Тити не е пазела кревата,всички рано рано сте се изпокрили под завивките,ама нищо - те бебоците така стават!
Радостинче,аз съм добре мило,тука малко се вкарвам във едни разсъждения и се ядосвам на тъпия закон дето при 1ви опит само 1 ембрионче може да ти върнат,и ми се иска малко ей така да си спретна един дебат с докито,абе тъпа работа,то шанса че е минимален,ама процента на успелите е тооолкова малък,че по-добре да връщат по две,че хората да не се подлагат по два пъти на тоя ад!Офф мн ме е яд,ама много,вий сега ще ми се йарате ама...аз съм реалист
Ех пак се увлякох да досаждам с моята персона
Я,ти кажи как си и какво следва от тук нататък с тия кисти
Мегчо,аа ще ти дърпам ушите,че и по-често не ни навестяваш
Соф,ти тая мацка,от къде я изрови,еех ама как ми харесват мадамите от това време,истиски жени - има де да хванеш,дет се вика.То сега една мания да са кокали...не ги разбирам
Песничке...кво става с тебе,душко?Ти отиде на разходка с колелото и не се върна,ааа аз като дойда на гости да ме заведеш на онова място ей
Маринка,ами и с твойто инвитро кво стана??
Денисче,милооооо,аз до последно се надявах....ама не те пропусна гаднярката,еехх..
Абе,стига съм питала един ,по един - я всички на отчет