Надеж , миличка
[img=http://img515.imageshack.us/img515/1096/7deede23f029166130f9690.th.gif]Честит Рожден Ден
Желая ти цялото възможно Щастие на този свят,
пътят ти да бъде осеян само с цветя.
Тъгата никога да не те навестява
любимите ти хора да са винаги до теб
Здраве и Късмет мила,
и скоро да ни зарадваш с Благата вест че ставаш мама
Весело прекарване на празника .
Фибче ти гледай да си поспиваш всеки ден - от това по-хубаво няма. Хем си почива мозъка, хем нервите и се чустваш по-спокойна. А и времето минава по-бързо
Viki_Vat дано това кремообразно течение е признак на бременност ! Не се шашкай много ако продължи повече от един две дена отиди на лекар, но ако изчезне значи не е опасно
Гардже съчуствам ти мило,
Аз бях дълго време с Ешерихия Коли (имах и течение) най-сетне успях да го преборя с Амоксицилин .Но след това имах кандида вследствие на антибиотика. Е, и нея преборих и сега съм чиста.
Знаеш ли мисля си че от тези антибиотици вагиналната ти флора тотално се е объркала и колкото повече ги пиеш толкова повече неща излизат. Вземи си някакви глобули съдържащи лактобацили за да възвърнат нормалния баланс. Дано всичко се оправи и се отървеш от тези гадини.
Нери недей клепа, мила а ми си лягай - съня най добре ще възстанови силите ти. Е стига да не си на работа.
Честито Благовещение момичета,
Дано много скоро всяка от нас чуе благата вест (или по-точно види двете чертички
)
Честито и на всички именници да им е живо и здраво името