0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Предменстр.болки, БТ и бебе?
« -: Март 17, 2006, 11:20:24 am »
Здравейте, момичета!

Темата е малко странна, но така и така си мисля по тези въпроси, ще се радвам, ако споделите вашите впечатления или опит. Чудя се дали има връзка между предместр.болки, високата БТ и евентуално зачеване? Тоест, би трябвало да има, защото става дума за хормони, но какви по-точно са външните й белези? Например, ако БТ е висока, а нямаш ПМС (при положение, че винаги имаш), има ли вероятност бебето да е станало? Аз в момента съм точно така – имам 6 дни до началото на следващия цикъл и винаги досега поне 10 дни преди това много ме болят гърдите и от време на време ме свива ниско долу коремът. Сега обаче не е така – всичко е спокойно. Та затова се чудя, дали все пак липсата на ПМС при висока БТ може да е признак за бебе?
« Отговор #1 -: Март 17, 2006, 11:44:25 am »
Какво да ти кажа, ето при мен този месец също протече мноого леко втората половина, само малко гърдите ме понаболяха, и М си дойде без никакви болки. Други месеци втората половина имам по-изразен ПМС.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #2 -: Март 17, 2006, 13:01:54 pm »
Значи чакаме да видим крайния резултат, със и без ПМС :)
*
« Отговор #3 -: Март 17, 2006, 14:26:46 pm »
Цитат на: seasmilebg

И чакаме да видим  :bfp:    :lol:
« Отговор #4 -: Март 17, 2006, 14:41:53 pm »
Цитат на: neva
Цитат на: seasmilebg

И чакаме да видим  :bfp:    :lol:

Neva, мислиш ли, че има шанс? ох, дано, дано да си права!!!
« Отговор #5 -: Март 17, 2006, 15:44:47 pm »
здравейте момичета! за пръв път съм при вас и искам да ви попитам нещо: знаете ли, дали пиенето на Изопринозин пречи на забременяване?
*

balmi

« Отговор #6 -: Март 17, 2006, 16:14:47 pm »
Seasmilebg, относно ПМС и бебе мисля, че симптомите при всяка жена са индивидуални. Твърде вероятно е при висока базална температура и липса на ПМС да е настъпила бременност.
Denyphil, моя приятелка забременя след прием на изопринозин. Мисля, че по-скоро ще ти помогне, отколкото да ти навреди.
И аз като жабата която видяла, че подковават коня и  вдигнала крак, си купих, и пихме със съпруга ми 1 месец по 1 т. на ден. Все още не съм бременна, но съм здрава цяла зима. Други години никой вирус не ме подминава. Ти за повишаване на имунната защита ли взимаш изопринозин или поради други причини?
*
« Отговор #7 -: Март 17, 2006, 16:19:20 pm »
6 дни преди началото на нов цикъл е съвсем нормално да имаш висока Т.При бременност тя се запазва висока СЛЕД евентуалната дата на М.Липсата на ПМС може да се дължи на много причини и само една от тях е бременност.По-добре не се навивай от сега,за да не паднеш отвисоко.Дано след седмица ни зарадваш.Желая ти късмет

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #8 -: Март 17, 2006, 16:22:31 pm »
Цитат на: balmi
Seasmilebg, относно ПМС и бебе мисля, че симптомите при всяка жена са индивидуални. Твърде вероятно е при висока базална температура и липса на ПМС да е настъпила бременност.
Denyphil, моя приятелка забременя след прием на изопринозин. Мисля, че по-скоро ще ти помогне, отколкото да ти навреди.
И аз като жабата която видяла, че подковават коня и  вдигнала крак, си купих, и пихме със съпруга ми 1 месец по 1 т. на ден. Все още не съм бременна, но съм здрава цяла зима. Други години никой вирус не ме подминава. Ти за повишаване на имунната защита ли взимаш изопринозин или поради други причини?

Balmi, благодаря ти много! И аз така се надявам! При това много, много...както всички тук:)

Ще ви информирам за резултата след някой друг ден.
« Отговор #9 -: Март 17, 2006, 16:29:28 pm »
Цитат на: white
6 дни преди началото на нов цикъл е съвсем нормално да имаш висока Т.При бременност тя се запазва висока СЛЕД евентуалната дата на М.Липсата на ПМС може да се дължи на много причини и само една от тях е бременност.По-добре не се навивай от сега,за да не паднеш отвисоко.Дано след седмица ни зарадваш.Желая ти късмет

здравей, white! Права си, няма смисъл отсега да се навивам. Ако е станало, ще раберете всички моментално:):):) Ако не- по-добре наистина да нямам отсега големи надежди.