0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Следя темите за Фонда, тръпка ми е и не крия много се радвам, че всичко това е факт.Заради надеждата в очите на няколко момичета който познавам и който подадоха.Заради няколко който не познавам, но видях да подготвят документи в клиниката вчера и знам че това е жизнено важно за тях...Заради Лекарите ни застанали до нас в онази студена вечер пред БТВ.Заради борбените момичета Ани и Радина, които понесоха на крехките си плещи не малко за да можем тука да обсъждаме всичко това.Писах вече един път незнам дали в тази тема, но пак ще напиша, мисля че някъде бъркате Дами.Поемете въздух, не хабете енергия излишно, преди още да е даден старта на Фондавъв истинския му смисъл и потенциал.Едва ли на много хора им е ясно как ще се процедира точно. В дългия път към децата ни търпението е основен фактор, и тук е така...Късмет на Всички!
Мирена, много ти благодаря за отговора.Вече си записах час при Силвето да ми подготви документите.
Цитат на: Teo в Април 07, 2009, 14:24:47 pmМирена, много ти благодаря за отговора.Вече си записах час при Силвето да ми подготви документите. Тео по телефона ли направи записването , защото днес цял ден звъня и не мога да се свържа та мисля тази седмица да ги посетя на място.На кой телефон звъниш?
Ей,сега се връщам от клиника Малинов и ми казаха,че изследвания за Спин,Васерман,Хепатит В и С няма да трябват.Е,аз за какво дадох сума ти пари сутринта!И в крайна сметка кое е вярно,ще трябват ли наистина тези изследвания или не,някой знае ли?
Моя приятелка е подала вчера документи. Каза че пред нея са върнали няколко човека, които нямали СПИН, Вассерман и Хепатит!!!