0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте момичета,пациент съм на КИРМ Плевен,записах си час за другия вторник ,за подаване документи към фонда като ние сме с мъжки фактор,МОЛБАТА ми е някоя от вас която е минала по този път да ми каже какви са стъпките/напр.-трябват такива документи,такива изследвания,отиваш там носиш ги тук и тем подобни/тук четох перипетите ви но и аз като вас започвам да утъпквам пътеката и моля за помощ.Благодаря.
silvanchence ,задължително носи копие от граждански брак ако сте женени.
А трябва ли копие на удостоверението за граждански брак, ако има такъв.
Това явно е поредното недоразумение както преди :ще трябват изследвания за Спин,Васерман и Хепатит В и С,после няма да трябват.За всеки случай носете всичко пък каквото вземат Вчера Мерилин е подала документи под номер 1101 и на нея са взели удостоверение за брак и ПКК За какво им е това ПКК,нямам идея.
Момичета като Ви чета ми се струва, че на мен ми взеха много малко документи. А те са: - Експертиза от КИРМ Плевен;- FSH- Резултати от цветни снимки;- Спермограма- декларации- копия от лични картиДа не би да са не сме направили нищо. Пишете и вие какво дадохте, за да може и други да се ориентират.