0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Заменям час при д-р Стаменов?
« -: Март 25, 2009, 18:16:41 pm »
Момичета,имам записан час при д-р Стаменов на 31.03.09 Налага ми се да го заменя,затова търся някои който желае и има дата записана за първичен преглед да си заменим часа и датата?Нека тези които желаят да ми пишат.
*
Re: Заменям час при д-р Стаменов?
« Отговор #1 -: Март 25, 2009, 18:23:19 pm »
Здравей! Неразбрах къде трябва да ти пиша,но имам желание да се възползвам от предложението ти.
*
« Отговор #2 -: Март 25, 2009, 18:29:44 pm »
На лични или тук разбира се.
*
« Отговор #3 -: Март 26, 2009, 15:21:45 pm »
здравей, предложението още ли е в сила?
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Март 26, 2009, 20:57:40 pm »
пациентите в клиниката се извикват поименно и смяната на часове и пациенти без знание на клиниката мисля, че не е най-добрия вариант.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #5 -: Март 26, 2009, 22:49:44 pm »
разбира се, че ако е възможна смяната на часовете, то това ще стане със знанието, съгласието  и позволението на клиниката.
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #6 -: Март 26, 2009, 23:56:44 pm »
Момичета, питали сме и друг път, но в клиниката ОТКАЗВАТ замяна на часове. По-добре се обадете да предупредите, че имате проблем. Редно е администраторките да ви сменят часа, стига да е технически възможно. С такава лична замяна мисля, че няма да стане, а и не бива. Не е толкова просто, там се подготвят досиетата по реда на записване и всичко ще се обърка....
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*
« Отговор #7 -: Март 27, 2009, 11:02:49 am »
Благодаря ви момичета за инфото. Ще си чакам реда, който за съжаление е мноооого далеч ..... февруари 2010г. Дотогава дано тъй желаното чудо почука на вратата ни.
*
« Отговор #8 -: Март 27, 2009, 13:11:03 pm »
Момичета, питали сме и друг път, но в клиниката ОТКАЗВАТ замяна на часове. По-добре се обадете да предупредите, че имате проблем. Редно е администраторките да ви сменят часа, стига да е технически възможно. С такава лична замяна мисля, че няма да стане, а и не бива. Не е толкова просто, там се подготвят досиетата по реда на записване и всичко ще се обърка....
Когато става въпрос за първичен преглед не е проблем.Просто трябва да се обадите на секретарките за да разменят имената.Правено е и друг път и никога не е имало проблеми.
*
« Отговор #9 -: Март 27, 2009, 13:12:17 pm »
Благодаря ви момичета за инфото. Ще си чакам реда, който за съжаление е мноооого далеч ..... февруари 2010г. Дотогава дано тъй желаното чудо почука на вратата ни.
Не е необходимо,пиши на лични на момичето,което ти предлага часа си и ако е още свободен се възползвай.Не е нужно да чакаш толкова дълго.Успех! :D
*
« Отговор #10 -: Март 28, 2009, 23:49:25 pm »
Момичета,обявата вече не е валидна.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #11 -: Март 29, 2009, 13:15:13 pm »
Момичета,обявата вече не е валидна.