0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: мнения за Олимед- Варна !
« Отговор #20 -: Декември 28, 2009, 15:03:02 pm »
Здравейте момичета, аз съм от скоро при доктор Мурад в Олимед. Можете ли да ми кажете нещо за нея? Предстои ми инвитро, но чакам одобрение от фонда.

Аз бях при нея и не съм доволна сега 2 рия опит ще съм при Симеонова и двете ми приятелки бяха при нея и сега чакаме бебоците
*
« Отговор #21 -: Декември 30, 2009, 10:36:59 am »
Тенеза страхотно е това което казваш и аз ще съм при д-р.Симеонова! С огромни надежди съм :roll:! Късмет през новат 2010 и дано има мноооого  :babyflips:!
« Отговор #22 -: Януари 04, 2010, 09:23:38 am »
Тенеза страхотно е това което казваш и аз ще съм при д-р.Симеонова! С огромни надежди съм :roll:! Късмет през новат 2010 и дано има мноооого  :babyflips:!
Мерси аз знам че ще има вярвай и ти
« Отговор #23 -: Януари 26, 2010, 16:10:43 pm »
моляви момичета помогнете ми в момента се двуомя при коя док. да остана дали при Стойчева или да се прехвърля при Симеонова. Моля посъветвайте ме ще ви бъда мн признателна
*
« Отговор #24 -: Януари 27, 2010, 11:36:08 am »
Аз ще съм при Симеонова! Тук прочетох много добри отзиви за нея а и приятелки ми я препоръчаха!  С пожелания за много :babbycarrage: :babbycarrage:
*
« Отговор #25 -: Януари 27, 2010, 11:37:52 am »
Аз ще съм при Симеонова! Тук прочетох много добри отзиви за нея а и приятелки ми я препоръчаха!  С пожелания за много :babbycarrage: :babbycarrage:
g.petrowa sdl а кой номер си?
« Отговор #26 -: Януари 28, 2010, 10:05:49 am »
Зравейте дано съм полезна с това което ще напиша.Подадох домументи в Олимед след одобрението и заповедта трябваше да почна август, но по немарливост на екипа и след един мой обилен скандал се почна процедурата финала е неуспешно инвитро поради това че нямяме гинетични иследвания, който по късно направихме директно в КИРМ Плевен и се оказа че преди ИКС трябва да ми се влее Интралипид сега пак съм там и силно се надявам на успешен финал.Силно се надявам и за вас мили дами дано тъзи година сме повече членове у дома.
« Отговор #27 -: Януари 28, 2010, 10:09:48 am »
Писах ви доста неща за клиниката Симеонова е добра но точно тя ми пропусна първата инжекция и за 10 минути ми се обадиха 4 ма лекари с различни предложения дали да трагвам или не два пъти тръгвах за Варна и се връщах посреда пътя след това утидох и няма да ви казвам какво им наговорих но поне имаше ефект
*
« Отговор #28 -: Януари 28, 2010, 11:47:28 am »
Полезна си разбира се Тенеза ! Дано тези изживявания останат в миналото! Успех на всички!
« Отговор #29 -: Януари 28, 2010, 17:07:06 pm »
Гери аз съм 437* и още чакам да се обадят ти кой номер си мила. Тенеза какви е тази инжеккция да не би да започна втория опит моляте пишини. Закакво Симеонова трябва да ти я бие. Моляви ако имате наблюдения за док. Стойчева пишете
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 18:22:04 pm от g.petrowa sdl »
*
« Отговор #30 -: Януари 28, 2010, 17:18:34 pm »
№3511 - Чакам да ми се обадят още! Късмет :crossfingers:
*
« Отговор #31 -: Февруари 01, 2010, 09:50:44 am »
Момичета,очаквам скоро да ми се обадят,но не знам бавят ли се заповедите от клиниката? толкова се вълнувам,че губя търпение :oops:!
« Отговор #32 -: Март 22, 2010, 22:47:13 pm »
.... :(а има ли някой да е доволен от д-р Мурад
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #33 -: Март 25, 2010, 10:18:18 am »
Зравейте дано съм полезна с това което ще напиша.Подадох домументи в Олимед след одобрението и заповедта трябваше да почна август, но по немарливост на екипа и след един мой обилен скандал се почна процедурата финала е неуспешно инвитро поради това че нямяме гинетични иследвания, който по късно направихме директно в КИРМ Плевен и се оказа че преди ИКС трябва да ми се влее Интралипид сега пак съм там и силно се надявам на успешен финал.Силно се надявам и за вас мили дами дано тъзи година сме повече членове у дома.
Писах ви доста неща за клиниката Симеонова е добра но точно тя ми пропусна първата инжекция и за 10 минути ми се обадиха 4 ма лекари с различни предложения дали да трагвам или не два пъти тръгвах за Варна и се връщах посреда пътя след това утидох и няма да ви казвам какво им наговорих но поне имаше ефект
Незнам как при такива ситуации сте още там и си губите нерви ,пари  и време?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #34 -: Юни 13, 2010, 10:46:01 am »
Въпреки всички тези случки се уверих, че това не се случва всеки ден и оставам доволна от екипа на др.Симеонова! Избора разбира се е личен, но аз ги препоръчвам на всеки който все още се двоуми къде във Варна да направи опита си!

Резуртата е на лице! Пожелавам успех на момичетата тръгнали по този не лек път!
« Отговор #35 -: Юни 14, 2010, 11:40:40 am »
Доста клиники по стерилитет съм обиколила (5 броя) и мога да кажа, че Олимед, по-специално д-р Симеонова за мен не е добър специалист. Препоръчаха ми я като добър специалист с хормоните, но за мен тя не е такъв. За съжаление аз като пациент знаех много повече за половите хормони от нея (нали ползвам едни подробни наръчници на американската асоциация на клиничните ендокринолози + съм си пуснала няколко пъти всички възможни изследвания за тези хормони). Тя щеше да ме тъпче с Диане (при положение, че имам повишени стойности на 17-хидрокси прогестерона, т.е. леко изразен дефицит на 21-хидроскилазата, т.е. ако изобщо имам нужда от медикаментозно лечение, то ще е за надбъбречните жлези), не ми каза за нагънатата дясна тръба, а ми препоръча инсеминации (подлага ме на риск от извънматочна) и трето, след като видя повишени стойности на НК клетките реши, че трябва да правя вливания. В крайна сметка, тези НК клетки са в следствние на възпаление и Авелокса (антибиотик) ми спаси положението.
Верно е, че моя случай е по-заплетен, но аз мога да кажа, че тя има още какво да чете за хормоните. Така че д-р Симеонова да сяда и да чете и да не предписва диането на ляво и на дясно.
А и друго, което каза: Тестостеронът пречел на имплантацията. Всъщност андростендиона (прекурсор на тестостерона) реално пречи, защото влияе на пролиферацията на ендометриалните клетки (това е от специализирани издания). С една дума да сядат и да четат тези доктори, за да не ни се налага на нас да сядаме и да четем.
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 12:27:45 pm от Magdalena78 »
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*
« Отговор #36 -: Юни 14, 2010, 13:49:50 pm »
Аз също съм при д-р Симеонова,но все още нямам впечатления, освен ,че е мила и внимателна. Това ,разбира се съвсем не е достатъчно . Това ,което ме подразни там е ,че веднага сестрата се хвърли да ми пише досие ,още от вратата трябваше да си кажа всички лични данни телефони ,както и тези на партньора.
По принцип не съм скандалджийка ,но незнам защо все има нещо ,което адски ме издразва ,като тръгна по лекари.. Може би причината е в мен.. :(
Аз отдавна съм свикнала да си чета предварително, преди на отида на лекар ,все едно отивам на изпит  :) Мисля, че като цяло гинеколозите не са готови на тоя бум на репродуктивните проблеми. Имам чувството ,че се учат и те заедно с нас в движение. Например съвсем наскоро открих,че може да нямам овулация при положение,че имам завишени стойности на пролактина. Това,което са ми казвали всички доктори е че щом имам редовен цикъл ,значи имам овулация. Включително и д-р Александров ми го каза. Аз трябваше да изчета хиляди страници с информация в нета по форуми и т.н. за да науча това нещо . Магдалена78 ,абсолютно си права ,че сами трябва да си помагаме за съжаление..  Избрах Олимед, защото работят с фонда честно казано и като гледам ще се наложи да кандидатстваме. Може би в АГ са по-добри ,но 5000 хиляди лева са си 5000 лева..  :wink:
« Отговор #37 -: Юни 14, 2010, 13:58:02 pm »
wish, да в интерес на истината и мен ме "емнаха" от вратата веднага да си казвам личните данни на мен и на мъжът ми, за да сме били правили инвитро, и да сме били попълвали документите. Мале, как ме афектира това. Как ми вдигнаха веднага тестостерона и разбира се аз заех "отбранително-нападателна" позиция. И така си и тръгна разговора с фалстарт.
За мен това настояване ми говори следното: "Дай ние ще ти направим инвитро, инсеминации." Което после пролича и в хода на разговора "Хайде да пробваме с инсеминация". След което аз съвсем избухнах (на фона на незнанието й за 17-ОХ прогестерона и т.н. други глупости) и заявих, че аз не съм дошла в тотопункт или бинго зала, за да си играя на тото със здравето си и да пия лекарства за поликистоза, при положение, че проблемът е на друго място. Аз съм дошла в клиника и очаквам да ми се постави адекватна диагноза и лечение, а не да се "пробвам", пък да видим какво ще стане.
Аз лично съм много труден пациент, защото съм си наблъскала главата с куп медицинска информация. Но това поне ми помага в случаите, когато дали от незнание, или от алчност се опитват да ме подхлъзват.
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 14:09:27 pm от Magdalena78 »
*
« Отговор #38 -: Юни 14, 2010, 14:06:51 pm »
Значи не съм само аз ,дето съм се издразнила. И аз напраих лек скандал още в началото ,но после запазих самообладание и стисках зъби ,защото никъде няма идеално. Пък и нали разчитаме на тях в крайна сметка толкова много.. за най-важното ,за това ,за което се борим..  :oops: Незнам , ще пробавх как е там ,ако не ще си сменям  , какво да се прави ,то не останаха вече болници във Варна ,дето не съм ги "пробвала" , освен тая новата..
« Отговор #39 -: Юни 14, 2010, 14:13:13 pm »
wish, правилна ти е реакцията, защото всеки ще се издразни, при положение, че веднага ти говорят за инвитро, без дори да са ти чули проблемите. Ами пробват се хората - ако се хванеш - ОК.
wish, ако проблемът ти е само в пролактина, отиди при доц. Николова от Варна (в мед. комплекс Марешки преглежда). Добра е и д-р Сарджева също.
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 15:05:56 pm от Magdalena78 »