0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За нашия подранил щъркел
« -: Март 20, 2006, 14:59:52 pm »
Бременна съм, момичета, ето че се случи, точно когато се бях примирила, че единствения начин при мен е ин витрото. Чакайки да ми дойде, за да започна изследванията за подготовката за ин витро видях двете чертички. След първоначалния ужас и страх да не е пак извънматочна и всичко да се повтори от начало, сега съм вече малко по-спокойна, но все още със свито сърце дали всичко ще е наред с малката душичка, която расте в мен.
Не мога да опиша колко съм благодарна на д-р Владимиров, който направи всичко това възможно, който с приятелска усмивка изтърпя всичките ми притеснения, въпроси и истерии толкова време, благодаря на целия екип. И разбира се на моето мило зверче, че заедно се борим с всичко, че нито за миг не се предаде или отчая, а напротив през цялото време ми вдъхваше кураж и оптимизъм, че всичко ще бъде наред и съвсем скоро и ние ще изпитаме това щастие.

Надявам се, да успея да вдъхна малко кураж на момичета като мен с извънматочна бременност и една тръба, че шанс има и то не малък. :)
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
За нашия подранил щъркел
« Отговор #1 -: Март 20, 2006, 15:05:49 pm »
:) Браво момиченце, да си жива и здрава и дай боже и близнаци :)) Хех. Лека бременност и успех.
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #2 -: Март 20, 2006, 15:06:15 pm »
Честито! Успешна бременност и само радостни моменти да ви предстоят!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
За нашия подранил щъркел
« Отговор #3 -: Март 20, 2006, 15:06:25 pm »
:bighug:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
За нашия подранил щъркел
« Отговор #4 -: Март 20, 2006, 15:07:15 pm »
Стефииии - честито мила....

Пожелавам ти много много лека и безпроблемна бременност, много радости и усмивки

:balk_21:

А твоят бийст да продължава да се грижи все така за теб и да е най-любвеобвилния татко... :balk_602:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #5 -: Март 20, 2006, 15:07:49 pm »
Стефи, толкова се радвам  :) Шанс има за всички ни, да! Все някога ще си дочакаме щъркелите  :lol: На теб успех и по-малко притеснения занапред!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #6 -: Март 20, 2006, 15:09:21 pm »
Стефи, много се радвам за теб!!!:)
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
За нашия подранил щъркел
« Отговор #7 -: Март 20, 2006, 15:10:00 pm »
Хайде да ти честитя официално вече!Много хубава и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебенце накрая. :kiss:
 Поздрави и за татито! :D
<br />
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #8 -: Март 20, 2006, 15:15:15 pm »
Благодаря ви милички, ей сега ще се разплача вече 8)
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
За нашия подранил щъркел
« Отговор #9 -: Март 20, 2006, 15:21:00 pm »
О, Стефинце, честито миличка!
Имах си аз едни подозрения за теб, откакто преди две седмици видях колко ти закъснява :D
Прегръщам те и ти желая много спокойствие, за да можеш да изкараш една прекрасна и лека бременност!
 :bighug:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #10 -: Март 20, 2006, 15:22:21 pm »
Добре че беше джамата да ме накара да направя тест, иначе аз още можеше да си стоя и да чакам да ми дойде :wink:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
За нашия подранил щъркел
« Отговор #11 -: Март 20, 2006, 15:24:23 pm »
Сладурка :D
Щях да забравя, бе!
Честито и на таткото, да се грижиш много за жена си и да не я обвиняваш, че се глези повечко :D
Пък след няколко месеца ще видим дали си майстор или художник :P

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За нашия подранил щъркел
« Отговор #12 -: Март 20, 2006, 15:33:38 pm »
айде сватя, честито, пък се надявам некой ден да се сетиш да благодариш и на останалите жертви на твоята истерия!  :lol:

и тъй като съм горд откривател на Стефината бременност (въпреки нейното недоверие!) - ето и сведения за заинтересованите - врачката от Младост (jam) приема всеки понеделник и сряда от 14 до 17 часа, цветя и бонбони не се приемат  :lol:

шегата настрана, когато Стефи се обади ревяща, за да съобщи новината, разплаках се и аз. толкова се радвам, че едно по едно момичетата от началото на сайта забременяват и усмивките разцъфват плахо по лицата им...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За нашия подранил щъркел
« Отговор #13 -: Март 20, 2006, 15:35:26 pm »
ааа, Стефкей, и си кажи термина, че да те включи Василена в стенд-бай листата! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
За нашия подранил щъркел
« Отговор #14 -: Март 20, 2006, 15:40:55 pm »
ауууу, Стефе :D Честито, мила моя! лелеееееее, ква радост :balk_21:
всичко ще бъде наред :D
гледайте сега какъв потоп ще последва :D
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #15 -: Март 20, 2006, 15:41:16 pm »
Честито,Стефи.
Много здраве,безпроблемни месеци на очакване и здраво малко човече на финала.Все пак се случват чудеса.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
За нашия подранил щъркел
« Отговор #16 -: Март 20, 2006, 15:45:50 pm »
Честито миличка, много, много щастие и безпроблемна, и здраво бебче, и малко притеснения......
аз почти рева. Може ли при такива хубави новини и такива трогателни постинги  :kiss:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

За нашия подранил щъркел
« Отговор #17 -: Март 20, 2006, 15:49:03 pm »
Цитат на: wassilena
аз почти рева. Може ли при такива хубави новини и такива трогателни постинги  :kiss:

Споко мила, две сме  :oops:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
За нашия подранил щъркел
« Отговор #18 -: Март 20, 2006, 15:49:56 pm »
Честито, StefiZ!!!

Много положителни емоции оттук нататък ви пожелавам!!!

Браво на подранилия щъркел! :)
*
За нашия подранил щъркел
« Отговор #19 -: Март 20, 2006, 16:02:28 pm »
Честито, Стефи!Страхотна новина! :bighug: