0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте отново на всички!
Преди няколко дена направих снимката и рентгеноложката ми каза, че тръбите ми пропускат и няма проблем и да работим много усърдно този месец по въпроса:).  Преди снимката излекувах гъбите вредители. В сряда ще посетя и гинеколога ми и ще науча как стои въпросът с хормоните ми. Спермограмата на мъжа ми е отлична. Опитваме от една година или малко повече вече. Колко бързо тече времето!

Въпросът ми: знае ли някой какъв точно е процента на забременели след цветна снимка?
*
успех на забременяване след цветна снимка?
« Отговор #1 -: Март 20, 2006, 18:35:06 pm »
Точно процента едва ли е изследван. Но често се случва, защото контрасната медия може да разкъса т.н. мрежести сраствания  и да се получи по-лесно бременност.
« Отговор #2 -: Март 20, 2006, 18:51:05 pm »
Мерси за коментара, ТА!
Точният процент едва ли е от значение наистина, въпреки, че точно така съм се изразила в запитването си. Просто се страхувам да се надявам малко повече от друг път, а толкова много ми се иска да се случи, да се случи точно този месец! Страхувам се и от това разочарованието ми да е по-голямо от друг път. Обикновено си казвам: "ще правим кавото трябва, а да става, кавото ще", но точно сега ми се иска да мога да направя повече. Но, Божа работа!
Ще съм благодарна някой да сподели опита си или нещо, което е чувал повече по този въпрос!
*
« Отговор #3 -: Март 21, 2006, 04:28:00 am »
Арника,

аз забременях след две годишни опити на втория месец след цветната снимка, и на първия след хистероскопия за премахване на полип. Но при мен сякъш спънката е бил полипа, макар, че  цветната снимка показа проблеми и вече се бях уговорила за лапароскопия. Ама знае ли някой със сигурност къде е бил проблема! Успех!

*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #4 -: Март 21, 2006, 09:54:33 am »
Арника,с проценти никой не може да се ангажира.
А иначе наистина след цветна снимка доста момичета забременяват.
Аз правих снимка на 27.02.Днес чакам или НЕ чакам цикьла си.
Виж какво е положението с хормоните ти и правете любоввв :bed:

*

Anonymous

« Отговор #5 -: Март 21, 2006, 11:44:34 am »
Arnica - ще споделиш ли как се оправи с гъбичките? И на мен ми предстои цветна снимка след около 10 дни, а пак ме нападнаха след като прекарах лека истинка. Опитала съм почти всички противогъбични,  с резултат най-много 1 месец. Притеснявам се, че ако не се оправя скоро ще пропусна месеца за снимката.
*
« Отговор #6 -: Март 21, 2006, 14:57:12 pm »
Госте - след като гъбите са толова упорити - само консултация с доктор. Да ти направи посявка и да прецени с какво да ги лекуваш. В никакъв случай не предприемай снимка преди да си се излекувала!!!
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Март 21, 2006, 15:56:09 pm »
Gabi 32, когато прочета, че някой вече е постигнал така желания резултат, направо настръхвам от вълнение! Желая ти лека бременност и здраво бебче!

Госте, гъбичките, наистина чичо Доктор трябва да реши как ще лекувате. Аз пробвах самолечение с Gyno-Pevaril, който съм си купила от БГ, но резултат нямаше. Просто вече толкова бях отчаяна, че ще изтърва месеца за снимка.  Имах отдавна насрочена среща с кожен лекар по друг въпрос,  и тогава говорих с него и ми предписа Gen-Fluconazole.
Не съм привърженичка на самолеченията,  и затова те съветвам наистина бързо да отидеш на лекар, ако не искаш да изтървеш месеца за снимката. Успех!

Tedi91, стискам палци! И чакам с нетърпение добри новини! Аз чакам овулацията тези дни и хапваме кекс всеки ден:)))
« Отговор #8 -: Март 21, 2006, 17:23:02 pm »
Гостът, всъщност съм Arnica, но не знам защо така стана.
*
« Отговор #9 -: Март 21, 2006, 18:31:55 pm »
Аз съм 2 месец  след HSG. Лекарят ми каза, че имам незнам колко си процента шанс в следващите 6 мес. На 13 ден имах супер фокул и за по-сигурно ми сложиха прегнил, графиката ми беше почти перфектна. Аз реших, че този ще е месесецът!!! Не мога да ти опиша, как се почуствах на 28 ден, когато всички надежди се изпариха. Разбирам еуфорията ти, но колкото и да са процентите, когато не си в тях за теб са 0. Не възлагай много надежди е моят съвет, защото разочарованието е голямо.  Стискам палци!