0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Има надежда (беше: всичко свърши)
« Отговор #140 -: Април 13, 2009, 00:54:31 am »
Бебе, познавам те виртуално от 2007. Тогава мисля, че ника ти беше бебе 2007. Спомням си твоята надежда, след това твоето отчаяние и как спря да влизаш в този сайт или поне спря своите публикации. до момента в които се появи със сегашния си ник и щастливата новина ,че ще ставаш майка. След това дълго мълчание ти доказа, че НАДЕЖДАТА не може да умре и че въпреки своите проблеми ти си продължила борбата и Бог те е възнаградил. Никога няма да можеш да си отговориш на въпроса "ЗАЩО?" И не е нужно. Сега повече от всякога си ДЛЪЖНА да вярваш и да се надяваш, да се молиш и да бъдеш силна. НИЩО не е свършило! Твоето малко момченце се бори, не можеш да забравиш това. Нали той има нужда от ТВОЯТА сила. Мой познат ми каза, че новородените не виждат образа на майката, но виждат нещо като ореол над нея и по него разгадават майчиното настроение. Все едно виждат душата й. Всяко майчино претеснение, тревога,че дори и несигурността в добрия изход от проблемите, бебчетата го усещат и преживяват все едно са още в утробата на майката. Незная до колко това е вярно, но ако е така то сега трябва да си по-силна от всякога.
Моля се за малката ти рожбичка! Да е жив и здрав и много силен, да пребори всички трудности в началото на своя живот! Моля се и за вас! Да ви даде господ сили! Да се преборите още веднъж за вашето така жадувано и заслужено щастие! Да гушнеш съвсем скоро своето малко и много силно и борбено момченце!
Не се предавай! ВЯРВАЙ!
« Последна редакция: Април 13, 2009, 01:22:42 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #141 -: Април 13, 2009, 17:56:44 pm »
Бебе, много съжалявам за сполетялото ви нещастие! :( Моля се от цялото си сърце да се пребори малката душичка, да наддаде бързо и да сте заедно в най-скоро време! Господ да е с вас и да ви помага!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #142 -: Април 13, 2009, 18:05:15 pm »
 Моля се за твоето дете Господ да е с него! Съжалявам за огромната ти болка и силно те прегръщам!
*
« Отговор #143 -: Април 13, 2009, 23:18:05 pm »
Мило Бебе 2009, искренно се надявам твоето малко момченце да се пребори!Ще чакаме скоро да ни напишеш добри новини за него!
« Отговор #144 -: Април 14, 2009, 10:12:27 am »
Мила много смелост,търпение и кураж ти желая от все сърце!!!!
Много да си силна че сега започва борбата,а на малкото юначе да се закрепи и да порасне голям за радост на мама и тате.
*
« Отговор #145 -: Април 14, 2009, 10:48:43 am »
Мило бебе 2009, да кажа, че много съжалявам за случилото се е твърде малко... :( Току-що прочетох и съм просто шокирана. И аз се питам защо се случват такива неща? Защо господ ни изпраща надежда и после ни я взема? Най-искрени съболезнования за малкото ти ангелче и силна прегръдка от мен! Много сила и вяра искам да ти вдъхна, защото ти трябват! Сигурна съм, че малкия ти юнак ще се оправи и скоро ще си го гушкате в къщи! Вярвам в това! Повярвай и ти! Много силно те прегръщам и се моля за вас!

« Отговор #146 -: Април 14, 2009, 10:58:34 am »
Мило момиче, с теб сме и се молим за твоя син! Прегръщам те и се надявам, че и този момент ще премине скоро и ще можеш да се радваш на мечтата си!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #147 -: Април 14, 2009, 14:06:52 pm »
Миличка, страшно много съжалявам за това изпитание  :( Силно се моля мъничето ви да се справи и да се почувстваш това, което си - Мама. И ще си гушкаш синчето и ще изтриеш мъката от сърцето си! Трябва!
*

Aia

• *
  • 48
  • Аз летя...
« Отговор #148 -: Април 14, 2009, 16:43:31 pm »
Миличка Бебе, моля се за теб и твоето детенце! Бог да бди над вас!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #149 -: Април 15, 2009, 16:32:29 pm »
Благодаря ви за молитвите, момичета. Дано Господ ги чува и ги изпълни. Аз се моля само, ако не му е писано да живее, да не се мъчи мъничето ми. Много е жизнен и активен - явно има невероятна воля за живот. Но има и мозъчен кръвоизлив, от който никой не може да предвиди какъв ще е ефектът. Страх ме е да си мисля какво ще стане. Чета каквото намеря за неденосени бебчета и перспективите не са много розови. Вече не знам дали да се моля да живее - знам само, че не искам да страда. Дано Господ е добър към малкото ми момченце и го пази.

« Отговор #150 -: Април 15, 2009, 16:49:09 pm »
Bebe_2009  аз все пак ти желая малкото човече да се пребори и да си го гледате живо и здраво.
Само ще ти спомена,че на моята сестра детето беше недоносено, родено по спешност и с мозъчен кръвоизлив,за който докторите не знаеха какво ще повреди. Плашеха ни с какво ли не,че се засегнати какви ли не центрове. В момента сестра ми има прекрасно умно, жизнено и напълно ЗДРАВО пет годишно дете!!
Вярвам,че и твоя син ще се справи!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #151 -: Април 15, 2009, 17:21:29 pm »
Мила Бебе, съжалявам за голямата ви загуба. :(
Със свито сърце и насълзени очи прочетох темата.
Моля се за теб и малкото ти момченце, скоро да бъдете заедно,
и болката от тези дни да е минало.Не губи надежда,  :bighug:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #152 -: Април 15, 2009, 17:23:53 pm »
Бебе, Бъди силна, твоето детенце има нужда от твоята сила и спокойствие
Дано Господ е с вас и ви помага
Вярвай, 4е вси4ко  6те е наред и 6те се гу6кате  вси4ки заедно
от сърце ти го желая

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #153 -: Април 15, 2009, 17:39:08 pm »
Мила Мамо Бебе с Вас заспивам вечер, с Вас се и събуждам.
Постоянно присъствате в мислите ми!
Вярвам и се моля трудния път по който вървите сега да има най-щастливия финал!

Мишанка!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #154 -: Април 15, 2009, 18:44:47 pm »
мила Мамо, надявам се да минете през това изпитание и всичко да завърши благополучно! дано мъничето се пребори и да бъде живо и здраво! имате моята виртуална прегръдка и подкрепа, в този тежък за вас момент!
@ целува всички във форума и им желае щастие

http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #155 -: Април 16, 2009, 01:46:38 am »
bebe2009, кураж! Моля се за мъничето!
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #156 -: Април 16, 2009, 02:36:27 am »
Бебе2009, съжалявам за загубата ви!
Но не губи кураж, все още има надежда!
Чувала съм от неонатолог, че са спасявали бебета, родени преждевременно около 600г. тегло. Значи имате шанс!!! Вярвай, надявай се и се моли. Ако те допускат до бебето, стой при него, колкото можеш по-дълго.
Скоро четох в една книга, че дечицата, които са недоносени, се развиват много по-добре, ако са заедно с родителите си. Говори му, дръж му ръчичката (ако е възможно) и твоето момченце ще усети любовта ти!
Изпращам ви и моята надежда за здраве! Ще се моля за вас:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*
« Отговор #157 -: Април 16, 2009, 03:57:31 am »
Бебче, моля се за твоето бебче да се прибори и да расте здраво и усмихнато момченце ,дано много скоро този кошмар е зад гърба ви
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
« Отговор #158 -: Април 16, 2009, 17:26:34 pm »
бебе, всеки ден мисля за вас! Моля се за малкото ти момченце да е здрав и да се пребори с всички трудности.
« Отговор #159 -: Април 16, 2009, 19:22:25 pm »
 дано да успеете миличка!стискам палци за бебчо,моля се да е жив и здрав! :crossfingers: