Да, но поне е дадена за 27 дневен цикъл и ако погледнеш реално почти не се различава от другите графики - просто е някак си по-накъсана - като температурна крива, което е и според мен по-правилното - хормоните едва ли се движат по плавните криви дето ги дават. Бас държа, че всеки ден да си изследваш хормоните /което е абсолютно безмислено - разбира се/ ще получиш начупени криви с флуктуации - като при БТ.
Като цяло тази графика няма различия с останалите - движението на хормоните е показано, както при другите графики, разликите са несъществени. Хубавото е, че отстрани са дадени и стойности по ординатната ос и човек повече се ориентира за стойностите по тази графика. Тук например си виждам на 4 ден какви горе-долу трябва да са хормоните - със приблизителна стойност и освен това ми харесва дължината на цикъла, който са дали - 27.
А превода на деси /ако може да се нарече такъв/- няма нищо общо с текста под картинката.
Sorry
Освен това само на тази графика виждам ст-сти по ординатата. А в зависимост от това какво е мащабирането, т.е. стъпката, с която са нанесени ст-стите, се променя и вида на графиката. Като инж. изчертал незнам колко си графики го знам от опит. Промени стъпката в ординатната ос и графиките ще се разтеглят или удължават, според зависи. Но ако сравниш формата на кривите с тези от другите - ще видиш, че всъщност разлика няма.