здравей миличка
първо да ти кажа, СПОКОЙНО...)
моята лапаро беше само преди 2 месеца, само че в Майчин дом
ако се поразровиш малко тук, назад във времето, имаше тема "Моята лапаро в Майчин дом". Там едно момиче беше описало много подробно абсолютно цялата процедура, благодарение на което аз бях напълно подготвена за предстоящето събитие. Бях си взела със себе си неща, които тя бе описала като необходими и наистина са така. Там не почувствах лиспата на нищо, освен това ме беше подготвила и психически доста добре - какво точно да очаквам. Много полезни неща има изписани там, така че мисля че ще ти помогнат.
И вече съвсем откровенно - освен страха от неизвестното, което сами си създаваме, наистина няма нищо страшно. Съвсем лека манипулация е, след което ти дават 30 дни болнични, за да се възстановяваш, въпреки че аз бях готова да се върна на работа още след няколко дена. Въпреки това ти препоръчвам да се пазиш и най-вече да си почиваш след това - физически и психически. Всички тук ще ти стискаме палци всичко да мине идеално и най-вече резулатати ти да са перфектни. Ще чакаме да споделиш. УСПЕХ !!!