0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Извинявам се ако има друга тема където трябва да попитам но не я намирам за което се извинявам.Бях много щастлива когато открих овулационния календар в зачатие но от 2,3 месеца не мога да го ползвам.Щом се логна и натисна датата и ме връща обратно и пише да се логна пак.Моля някой да ми помогне,не знам дали има връзка но живея в чужбина (може би връзката нещо) но в началото това не беше проблем.Благодаря предварително :oops:
*

kari 79

Re: Помогнете,имам проблем с овулационния календар
« Отговор #1 -: Април 16, 2009, 16:56:07 pm »
Здравейте!!! Аз имам същия проблем от доста време. Изтривам си кукитата(защото само това разбрах как се прави),влизам веднъж и на следващото влизане пак изписва "потребителя не е логнат....". Моля, някой да ми помогне.
« Отговор #2 -: Април 21, 2009, 00:20:37 am »
Чудих се в коя от темите да публикувам въпроса си и реших да е тук.
Та: днес е понеделник, а в ову календара маркера ми  е на вторник.Мога ли да го поправя по някакъв начин?
*
« Отговор #3 -: Април 22, 2009, 17:31:25 pm »
Та: днес е понеделник, а в ову календара маркера ми  е на вторник.Мога ли да го поправя по някакъв начин?
Здравей,
това аз ще го погледна - най вероятно става дума за НЕ СВЕРЕН часовник на сървъра.

Поздрави
« Отговор #4 -: Април 22, 2009, 18:26:19 pm »

И при мен се получава такова разминаване,но само вечер,доста преди 00.00 часа.
*
« Отговор #5 -: Април 22, 2009, 19:22:04 pm »

И при мен се получава такова разминаване,но само вечер,доста преди 00.00 часа.
Календара работи спрямо локално време в България. Ако сте в друг часови пояс при вас може не само часа а и датата да е различна а и то с много - примерно някой в Калифорния още на обяд ще му се сменя датата.

Ще помисля как да включа часовия пояс в профила на потребителя.
« Отговор #6 -: Април 22, 2009, 19:47:42 pm »
За първи път ми се случи, но вече е наред.Благодаря!
« Отговор #7 -: Април 23, 2009, 00:47:48 am »
В 22:38 часа погледнах и вече ми показва,че сме 23.04.В България съм и преди не се е случвало,но от няколко седмици постоянно ми маркира следващия ден,още преди той да е настъпил.Не съм обърнала внимание точно в колко часа се премества маркерът,но е вечер,през деня всичко е ок.Не, че е чак такъв проблем,но понякога се обърквам.
*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
Здравейте! Аз също като Радослава и Кари 78 имам проблем с Овулационният календар. Надявам се, скоро, някой да ни каже какво става и как да си отстраним проблема. На служебният компютър намам проблем, но в къщи се появява съобщението: "Логнете се отново."

*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
Намерих отговора на въпроса си в другата тема - "Не мога да маркирам нищо в календара".

Здравейте,
имам един въпрос, не мога да влезна в календара.Дава ми грешен потребител или парола.Какво трябва да направя?
Благодаря
*
Здравейте,
имам един въпрос, не мога да влезна в календара.Дава ми грешен потребител или парола.Какво трябва да направя?
Благодаря
Изпратих ти ги на пощата.
Поздрави
Реших да не пускам друга тема затова ще използвам тази:
Проблема с моят календар е че се вижда не където трябва- в цитата на Ironlady от Julia_m се вижда моята графика, а не би трябвало - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9986.80 (ника на календара ми е Orange)
По принцип съм отбелязала да не се вижда от други потребители, но сега дори излиза като календар на друго момиче  :?
Моля някой да го оправи това
Благодаря

*
Реших да не пускам друга тема затова ще използвам тази:
Проблема с моят календар е че се вижда не където трябва- в цитата на Ironlady от Julia_m се вижда моята графика, а не би трябвало - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9986.80 (ника на календара ми е Orange)
По принцип съм отбелязала да не се вижда от други потребители, но сега дори излиза като календар на друго момиче  :?
Моля някой да го оправи това
Благодаря
Всичко е наред - никой не вижда графиката ти.

В линка който е поставен там:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Не се вижда за кой потребител се показва последната графика.
Така че се показва графиката на този който е логнат в момента на машината от която е отворен линка - тоест от твоя компютър се вижда твоята графика, от компютъра на Желязната Дама се вижда нейната графика.

Поздрави
Благодаря за бързата реакция и разяснението  :thankyousign: :balk_5:

Здравейте,
Благодаря
Изпратих ти ги на пощата.
Поздрави
Аз имам същият проблем-бихте ли ми казали как да го отстраня :(
Може би се дължи на все още извършващата се профилактика на каледара, а може и вече да е приключила незнам, но да споделя нещо, което току що ми направи впечатление като влязох да си попълня данните в календара.

Картинката, които отговарят на "Нормално менструално течение" е заместена със тази на " Болки в областта на корема",

а тази за болките е сменена с " Помощник в графиките на БТ",

сърчицето на "Сексуалния контакт" е изчезнало, а на негово място излизат двете чертички на положителния тест за бременност :wink:.

Може още да работите по профилактиката на календара и затова да е така, но пък може и от бързане да стане по-скоро да не е обърнато внимание.
Сигурна съм, че скоро всичко ще е наред :)
Благодаря ви за всеотдайността и грижите за сайта  :flower:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Re: Помогнете,имам проблем с овулационния ка&
« Отговор #17 -: Юли 09, 2009, 01:40:21 am »
Може би се дължи на все още извършващата се профилактика на каледара, а може и вече да е приключила незнам, но да споделя нещо, което току що ми направи впечатление като влязох да си попълня данните в календара.

Картинката, които отговарят на "Нормално менструално течение" е заместена със тази на " Болки в областта на корема",

а тази за болките е сменена с " Помощник в графиките на БТ",

сърчицето на "Сексуалния контакт" е изчезнало, а на негово място излизат двете чертички на положителния тест за бременност :wink:.

Може още да работите по профилактиката на календара и затова да е така, но пък може и от бързане да стане по-скоро да не е обърнато внимание.
Сигурна съм, че скоро всичко ще е наред :)
Благодаря ви за всеотдайността и грижите за сайта  :flower:

Проверих и не забелязвам такива  неща.
Опитай да изчистиш кеша на браузъра и пак влез в календара.

Поздрави
Погледнах пак, ама сега проверявам от работа, а снощи като забелязах тези размествания влязох в календара от компютъра в къщи :?. Сега няма проблеми всичко е нормално, довечера ще погледна пак като се прибера и ако се наложи ще направя това, което казваш :wink:
Благодаря beast :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Здравейте!
« Отговор #19 -: Юли 10, 2009, 22:06:10 pm »
Защо като си влезна в профила и натисна на личен календар ми се изписва "възникна грешка" и не виждам никакъв календар!!!!?