Здравейте! Имам следния въпрос: имам един неуспешен опит инвитро, финансиран от фонда. Веднага след това подадох документи за повторно кандидатстване, но междувременно решихме да самофинансираме един опит и той за наше щастие се оказа успешен. Получих обаждане от фонда, че съм одобрена да втори път и трябва да отида да си взема заповедтта. Аз в момента съм в самото начало на бременноста и се надявам всичко да е наред, но обмислям дали за всеки случай да си взема заповедта и когато понапредна да сигнализирам на фонда по някакъв начин, че не съм използвала средствата и ако трябва да си върна заповедта. А другото, което си мисля, че мога да направя е да обясня по телефона за случая и да не я визамам изобщо, тъй като не съм от София. Чудя се, ако не я взема и ако не дай Боже се случи нещо неприятно,дали ще имам право на този втори неизползван и третия опит, разбира се при повторно кандидатстване. Надявам се да има някой, който е наясно какво се прави в такава ситуация! Много разчитам на вас, момичета!