0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

merianna

Субфибрилна температура
« -: Март 21, 2006, 13:21:53 pm »
Здравейте момичета,
До сега имам три спонтанни аборта и затова съм толкова притеснена сега. От един месец правя опити за забременяване ( овулацията ми беше преди седмица), а от три дни съм със с някаква "никаква" температура - сутрин е 37, на обяд 37,3, а вечер стига до 37,7. Нямам симптоми на настинка. Не смея да пия никакви лекарства, а още е много рано за всякакъв тест. Спряхме и опитите за бебе.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Субфибрилна температура
« Отговор #1 -: Март 21, 2006, 15:43:42 pm »
Цитат на: merianna
Здравейте момичета,
До сега имам три спонтанни аборта и затова съм толкова притеснена сега. От един месец правя опити за забременяване ( овулацията ми беше преди седмица), а от три дни съм със с някаква "никаква" температура - сутрин е 37, на обяд 37,3, а вечер стига до 37,7. Нямам симптоми на настинка. Не смея да пия никакви лекарства, а още е много рано за всякакъв тест. Спряхме и опитите за бебе.

Тази температура говори ,че има някакъв болестотворен процес.Може да започваш да се разболяваш?!
След овулация ТТ може да се повиши до 37,0-37,3 ,особено вечер.На тази температура е по-висока,така че според мен си болна.
Като нямаш симптоми на никакво заболяване, не е редно да пиеш лекарства ,освен нещо за температурата. Изчакай и си следи температурата,може тялото само да се справи.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум