0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета.Преди няколко дена ми закъсня цикъла и аз се замислих дали е възможно да забременея точно преди цикъла понеже с съпругът ми не правихме опити за бебе,но преди цикъла той свърши в мен.След 10 дена нямах цикъл и правих тест отрицателен.Свързах се с лекарката ми в БГ тъй като съм в Чужбина и тя ми препоръча Линдинет 30 за 10 дена,изпих ги след 8 дена нямах цикъл,общо 28 дена закъснение и отидох на лекар.Тя веднага ми направи кръвен тест за бременност и се оказа положителен малко се стреснах :(,понеже имам 2 абортта зад гърба си.Прегледаме на ехограф и нямаше нищо  :( в матката.Каза ми да отида след 10 дена на проверка,но ме е страх да не е извънматочна бременност  :cry:.Ще помоля момичетата,който са минали през това нека да ми пишат какви са първите симптоми на извънматочна бременност!Имам лека болка от дясно,като при апендикс не е силна и нея постоянна,ама симптом ли е??? :roll: Страхувам се,не останах с впечетление че разбират много тук лекарите.Как ми се иска всичко да е наред и скоро да гушкам бебе :babyflips:,но много ме е страх и не искам да си мечтая :bighug:
Re: Положителен кръвен тест и липса на бременност
« Отговор #1 -: Април 16, 2009, 19:54:18 pm »
 Какви са стойностите на БЧХГ? Според мен е добре да направиш още едно изследване на  БЧХГ , за да се види дали стойностите намаляват или се увеличават.
 Това може да бъде ориентир за правилното развитие на бременността и да се отхвърли извънматочна бременност.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=82

Чрез трансвагиналния ултразвук може да се види най-рано гестационен сак, когато ЧХГ нивата достигнат 1000 - 2000mIU/ml. Тъй като нивата могат да варират много и не може да бъде установена с точност датата на зачеване, то диагностицирането с ултразвук не може да бъде направено докато нивата на ЧХГ не достигнат поне 2000.
« Последна редакция: Април 16, 2009, 19:58:00 pm от fatalwoman »
« Отговор #2 -: Април 16, 2009, 21:37:45 pm »
Най довре е да пускаш бета ЧХГ преэ ден По стойностите му ще се раэбере какво става в тебе При мене само гардите ми раэтяха даже имах и цикал
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #3 -: Април 16, 2009, 23:55:59 pm »
Момичетата са ти казали какво да направиш. Послушай ги и наблюдавай тялото си за симптоми. Може просто да е рано да се види на УЗИ. Недей да си мислиш най-лошото веднага. Аз имам една извънматочна, но не сятам да ти пълня главата с глупости предварително. Защото понякога човек започва да си втълпява усещания и симптоми за които е чел или са му казали.
« Отговор #4 -: Април 17, 2009, 14:54:59 pm »
Благодаря момичета за отговорите.Притеснена съм понеже съм в Чужбина и незнам ако се наложи да ме оперират как ще протече всичко.Тук немога свободно да си направя кръвен тест трябва лекар да ти го назначи.Пък лекарката ми каза да отида чак след 10 дена.Найстина много съм притеснена,по цял ден гледам дали не мие зацапало,пипам си корема за болки.Ужасно е  :(.Аз имам 2 спонтанни абортта и знам какво да изживееш тази болка,пък сега и това  :(.Знам че всички тук сте преживели някаква болка за това молете се за мен!!! :bighug:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #5 -: Април 17, 2009, 22:13:58 pm »
Здравейте момичета.Имам следния проблем в сряда си направих кръвен тест за бременост и резултата беше 105.900(12 ден след О.) днес пуснах нов и резултата е 133.000 моля ви ако някой може да ми каже имам ли шанс.Имам една успешна бременност и три спонтанни аборта и вече ми идва в повече.Благодаря ви предварително.
« Отговор #6 -: Април 17, 2009, 22:22:21 pm »
 denisa12251 , искрено се надявам стойностите да започнат да се удвояват! Според мен има шанс. При някои жени БЧХГ нараства с по - бавни темпове , но имат успешна бременност и здраво дете.
 Резултата е хубав като за 14 ден след О. Повтори отново теста във понеделник - вторник.
 Има ли открита причина за абортите ?
 Ще ти стискам палци!
*

denisa

• 2681
« Отговор #7 -: Април 17, 2009, 22:30:03 pm »
fatalwoman благодаря ти за окуражителните думи.Няма открита причина правихме генетични (кариотип)и е нормално.Назначиха ни и имунологични,но поради финансови причини още не сме ги направили.Във вторник пак ще пусна тест ако не ми е дошло до тогава.
sineoka късмет ти желая.
« Отговор #8 -: Април 17, 2009, 22:33:41 pm »
 Моят съвет е да  направиш имунологичните. Независимо какъв е резултата от следващия тест. Възможно е да ти е необходима терапия за запазването на бременността.
*
« Отговор #9 -: Април 17, 2009, 23:44:11 pm »
denisa12251,sineoka стискам палци всичко с вас да е наред!
« Отговор #10 -: Април 18, 2009, 17:42:12 pm »
Здравейте момичета и благодаря за отговорите.Denisa надявам се при теб всичко да е наред.И аз имам 2 абортта и напълно те разбирам какво преживяваш.Аз направих всички изследвания и всичко ми струваше 2000 лв.Направи си изследванията ако е възможно.При мен всичко беше наред,но сега имам малък проблем,но въпреки всичко се надявам да се оправят нещата.Стискам палци  и за теб всичко да е наред!!!  :bighug:
« Отговор #11 -: Април 19, 2009, 18:36:38 pm »
Здравейте момичета.Искам да питам,снощи получих някакво придърпване ниско в корема и кръста ме боли.Какви симптоми са тези?Вечер като си легна усещам болка ниско в кръст .Случвало ли ви се е и имали място за притеснение?Понеже аз  първо лоши неща си представям!!!Благодаря предварително за отговорите!!! :bighug: :thankyousign:
« Отговор #12 -: Април 19, 2009, 19:50:35 pm »
sineoka,аз мисля,че няма място за притеснение.Това,което описваш като симптоми/болки в кръста и придърпване ниско долу/ се посочва от бременните момичета във форума,като един от първите симптоми за бременност.В такъв случай това е нещо нормално.Въпреки всичко аз мисля,че е рано за каквито и да било симптоми.Успокой се,опитай се да не го мислиш,макар че знам колко е трудно.Моля се за теб и дано всичко да е наред.От все сърце ти желая УСПЕХ! :balk_21:
« Отговор #13 -: Април 19, 2009, 21:46:45 pm »
Здравей благодаря за отговора,не знам какво ми има надявам се да е нещо хубаво.Съпругът ми миличкия,само ми повтаря ти си бременна имаш всички симптоми,като идем на лекар ще видим и пулса на бебето  :balk_21:.Много се радва и е зареден с положителна енергия.Аз пък ме е страх да си мечтая и само лоши работи си мисля.Остават ми още 5 дена до прегледа дано издържа.Стискайте палци!  :thankyousign:
« Отговор #14 -: Април 22, 2009, 12:37:34 pm »
denisa12251, какво става с теб? Повтори ли теста?
*

denisa

• 2681
« Отговор #15 -: Април 22, 2009, 13:33:58 pm »
denisa12251, какво става с теб? Повтори ли теста?
Не не съм пускала.Сега се върнах от док.тя видя гестационно сакче 3,5мм.каза да продължавам с лекарствата(и да спра с тестовете за да не се психясвам допълнително).Аз сега си купих един уринен тест :oops: и той с едва забележима втора чертичка та незнам,ще чакам и това е.И тя като теб ми каза че ако не се получи задължително да правим имунологични.Много ме е яд че не ги направихме още предния път ама глупостта ходи по хората  :BangHead:
« Отговор #16 -: Април 22, 2009, 17:56:24 pm »
Дениса, стискам много палци всичко да е наред. Само се успокой. Насочваме си всички положителните мисли към теб!  osi_9
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #17 -: Април 22, 2009, 20:20:22 pm »
Дениска, миличка-спотайваш се и не казваш, че имало и хубави новини........  osi_6
А имунологичните ще ги направиш после щом е необходимо /пусти пари/ ..... и ....ти знаеш  :bighug:
« Отговор #18 -: Април 23, 2009, 19:19:06 pm »
здравейте момичета,вчера бях на преглед и се видя ембриончето :) бременна съм.Предписаха ми Дуфастон за задържане,заради двата ми аборта и сега трябва да почивам повече.В сърцето ми бушуват смесени чувства,радост,страх,притеснение.Все пак ми е трета бременност.Надявам се всичко да мине добре.Стискайте палци и пожелавам на всички да изпитат това щастие!Успех и на теб Дениса!!!
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #19 -: Април 23, 2009, 21:10:09 pm »
Браво бе момичета айде все такива новини-поздравления и много спокойни 9 месеца че сте си го заслужили!