0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Безплодието - по канал 1 в 'Защо не'
« -: Март 21, 2006, 14:57:42 pm »
Здравейте момичета! Днес открих на страницата на  http://www.zashtone.com/?start_date=2006-03-23      , че д-р Владимиров от ин витро център София ще участва в предаването.  Затова поставям тази нова тема - надявам се ,че бихме могли да  поставим въпросите си директно към участниците.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #1 -: Март 21, 2006, 15:12:36 pm »
Ти си отскоро на сайта, нали?
Ние сме участниците в предаването - Анна Зашева - председател на сдружение „Зачатие”, пише с ник ultra, а аз съм д-р Даскалова. Предаването е заради наше активно настояване пред екипа на "Защо не?".

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #2 -: Март 21, 2006, 15:20:19 pm »
Здравей -  да - така е - но съм редовен гост от години .  Още от сега предлагам да удължат предаването с поне 30 минути допълнително. Стискам палци да отворите по-широко вратите на проблема и повече двойки да намерят своето решение и подкрепа от всички сродни двойки.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Март 21, 2006, 15:22:07 pm »
Предложението ти е отлично, но не зависи от нас - напиши го в сайта на предаването.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Март 23, 2006, 13:29:58 pm »
Благодарности на " Зачатие" за участието в " Защо не?"!
Момичета страхотни бяхте!
Дори само още 10 семейства да са разбрали къде могат да потърсят информация и помощ, това е достатъчно....

Мели,горда съм ,че познавам толкова отдаден на каузата човек като теб!
 :balk_81:

И да не пропусна накрая да " благодаря " на представителите на НЗОК, за тяхната ангажираност с проблема и отговорността им  свързана с него.
Ами даааа , много са заети хората ,затова не можахме да се насладим на присъствието им officespace