Как да ви кажа при някои момичета става понеже при тях проблема не е толкова задълбочен както при мен. Предполагам, че при тези които е станало са нямали проблем чак толкова с яйчниците и са отделили най малко по шест яйцеклетки. Но при положение, че доктора знае моето състояние подхода му беше грешен и след това на който съм казала, че не е имало подготовка преди това много се е чудил. Моето положение е такова, че имам половин яйчник и за да стане отделяне на повече яйцеклетки трябваше да пия противозачатъчни за да няма фоликули които при мен стават кисти. Имам в предвид, че при зверската стимулация която аз имах се получиха една празна една нормална и една малка. Нормалната беше оплодена но след като се раздели на две спря да се дели и в последсвие изобщо не се стигна до имплантация. След инвитрото пробвахме така пих противозачатъчни три месеца и след това костилбегит при което имах два еднакви фоликула НО мъжа ми не искаше да ходим при този доктор вече. При всеки е индивидуално и смятам, че при по сложните трябва да се подходи с повече внимание а не да се бърза с процедурата, защото преди да започнем стимулацията аз го попитах дали не е трябвало да пия противозачатъчни той каз "да" но "няма нищо може и така" . Проблема е, че това при моето състояние има голямо значение. Искайте си винаги проокола след инвитрото аз си го взех и имаше разминаване във медикаментите които ми бяха поставяни и това което пишеше в протакола)визирам точно еди който съм го нямала в наличност и не съм го заплащала. Това е, което е било при мен.