0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Инвитро при д-р Ставрев в Пловдив
« -: Април 23, 2009, 13:29:12 pm »
Здравейте момичета.......Имам един успешен опит ин витро.../резултатът е приказен :D :D :D/Сега започвам втори пак при Ставрев в Пловдив и много ми се ще ако има и други  при него да си споделяме въпросчетата и тревогите....и въобще да си се подкрепяме...
Re: Инвитро при д-р Ставрев в Пловдив
« Отговор #1 -: Април 23, 2009, 16:53:39 pm »
Блазе ти, че е било успешно моето беше пълен провал изобщо не стигнахме до имплантация. Пожелавам ти и този път да ти е успешно.
Жена която мечтае
« Отговор #2 -: Април 23, 2009, 17:32:21 pm »
frucka...нищо, не винаги става от първият път.Не разбрах дали си била при Ставрев......но дано не се откажеш да опитваш,знам че неуспешните опити много скапват,но когато накрая стане.....резултата си струва.Прегръщам те и ти благодаря за пожеланията......Успех и на теб!
« Отговор #3 -: Април 23, 2009, 19:26:36 pm »
Бях при Ставрев но съм много разочарована и в момента ходя при негова колежка.
Жена която мечтае
« Отговор #4 -: Април 24, 2009, 12:16:35 pm »
С какво те разочарова ако искаш да кажеш, разбира се?Може да е ни е полезно ..........
« Отговор #5 -: Април 24, 2009, 13:38:16 pm »
Как да ви кажа при някои момичета става понеже при тях проблема не е толкова задълбочен както при мен. Предполагам, че при тези които е станало са нямали проблем чак толкова с яйчниците и са отделили най малко по шест яйцеклетки. Но при положение, че доктора знае моето състояние подхода му беше грешен и след това на който съм казала, че не е имало подготовка преди това много се е чудил. Моето положение е такова, че имам половин яйчник и за да стане отделяне на повече яйцеклетки трябваше да пия противозачатъчни за да няма фоликули които при мен стават кисти. Имам в предвид, че при зверската стимулация която аз имах се получиха една празна една нормална и една малка. Нормалната беше оплодена но след като се раздели на две спря да се дели и в последсвие изобщо не се стигна до имплантация. След инвитрото пробвахме така пих противозачатъчни три месеца и след това костилбегит при което имах два еднакви фоликула НО мъжа ми не искаше да ходим при този доктор вече. При всеки е индивидуално и смятам, че при по сложните трябва да се подходи с повече внимание а не да се бърза с процедурата, защото преди да започнем стимулацията аз го попитах дали не е трябвало да пия противозачатъчни той каз "да" но "няма нищо може и така" . Проблема е, че това при моето състояние има голямо значение. Искайте си винаги проокола след инвитрото аз си го взех и имаше разминаване във медикаментите които ми бяха поставяни и това което пишеше в протакола)визирам точно еди който съм го нямала в наличност и не съм го заплащала. Това е, което е било при мен.
Жена която мечтае
« Отговор #6 -: Август 10, 2009, 19:06:39 pm »
Аз сам отвратена от д-р Ставрев! миналата година отидох при него,заштото имах проблем сьс забременяването.Направих си всички изследвания и уж всичко беше наред!но без резултат!преди месец пак отидох на профилактичен преглед-пак всичко беше ОК,една приятелка ми препорача д-р Емил Заимов,и реших да отида при него.Когато ме прегледа се оказа че яичниците ми са в кисти имам раничка и мн др.аз бях във шок ! затова че "д-р Ставрев не е видял,но 50 лев за преглед ги вижда мн. добре!тои за мен не е никьв "лекар"продава надежда на хората на мн високи цени!!!!!това е мойто мнение  :oops:
Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват...
*
« Отговор #7 -: Септември 14, 2009, 11:45:08 am »
Здравейте!
Виждам, че отдавна не е писано по темата.
Не знам дали съм на правилното място, ако-не, моля да ме преместят модераторите.
Аз съм пациентка на д-р Даскалов, но инвитрото ще ми е в Селена.
От днес започвам да си подготвям документите и за фонда.
Ако има някой, който е на процедури там, Моля да опише.
ПП: За първи път ми е и нещо съм в хаос.
Благодаря ви предварително!
*

plams

• **
  • 67
  • Получи се!
« Отговор #8 -: Декември 19, 2009, 19:06:46 pm »
Здравейте! Аз в началото на януари ще започвам инвитро в Селена при д-р Ставрев. Първо инвитро ще е и съм притеснена, но вярвам че ще е с успешен край

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #9 -: Декември 19, 2009, 21:34:48 pm »
Успех,мила plams. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Не се притеснявай,бъди спокойна и всичко ще е ок.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #10 -: Декември 20, 2009, 19:56:22 pm »
Здравейте! Аз в началото на януари ще започвам инвитро в Селена при д-р Ставрев. Първо инвитро ще е и съм притеснена, но вярвам че ще е с успешен край
Аз също! :)
*
« Отговор #11 -: Февруари 25, 2010, 15:55:58 pm »
момичета ,как ви вървят процедурите /?
аз също съм се насочила към този д-р ,но чета много противоречиви мнения///
Стискам палци всичко да е успешно при вас :wink:
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*

plams

• **
  • 67
  • Получи се!
« Отговор #12 -: Март 02, 2010, 14:42:29 pm »
Здравей, моята пункция мина, имам си 4 замразени ебриончета, които живот и здраве другия месец ще си прибера на топло.
А относно д-р Ставрев, само ще кажа да не се доверяваш сляпо на нашите мнения, били те положителни или не. Доволни и недоволни винаги ще има. Нормално е момичетата, които са успяли при него да са доволни, тези при които не се е получили да не са. Трябва да го усетиш със сърцето си. Аз още от първия преглед бях сигурна че това е моя док, ходя при него вече година и половина. Много съм доволна от него, имах трудна стимулация, защото не отговарях както трябва на лекарствата, но той не се отказа и ето че завършихме с пункция и 8 яйцеклетки, от които 4 се оплодиха. Вярвам, че той ще ни помогнем да сбъднем мечтата си.
Пожелавам ти успех, независимо при кой док ще правиш опита  :D

*
« Отговор #13 -: Март 02, 2010, 21:58:15 pm »
plams, желая ти успешен опит! Не разбрах, обаче, защо след пункцията не си имала трансфер, а сте замразили ембрионите? Ако правилно съм те разбрала...

*

plams

• **
  • 67
  • Получи се!
« Отговор #14 -: Март 04, 2010, 00:17:03 am »
Нямаше трансфер, защото стимулацията ми беше дълга и трудна - продължи 18 дена, а на 20 беше пункцията. Док не искаше да рискаува да прави трансфера на същия сикул, затова решихме да изчакаме, хем и яйчниците ми да се възстановят. Бяха много увеличени и болезнени. Затова отложхме.
Пожелавам успех и на теб и всички, които се борят за детенце, ще спечелим борбата - убедена съм  :D

« Отговор #15 -: Март 05, 2010, 13:10:47 pm »
Пожелавам ти успех и скорошно възстановяване plams!Ние също сме отложили трансфера поради хиперстимулация, док. Ставрев искаше първо да се възстановя и тогава. Чакам да ми дойде за да започнем.
А що се отнася до избора на лекар, мисля че съм направила точния избор, вярвам в професионализма на др.Ставрев!
« Последна редакция: Март 05, 2010, 13:16:12 pm от Kайра_ »
*

plams

• **
  • 67
  • Получи се!
« Отговор #16 -: Март 05, 2010, 14:09:07 pm »
Кайра кога очакваш да ти дойде? Може да се засечем, аз към 23,03. Ако имаш скайп, може да си пишем там. Ще ти оставя моя на лична

« Отговор #17 -: Март 05, 2010, 14:30:46 pm »
plams, Kайра_, всеки трябва да има доверие на лекаря си, но все пак.... не ви ли притесняват тези хиперстимулации? не е редно да ги има  :(

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*

tweet6777

• *
  • 44
  • *** Na ni6to ne se u4udvai! ***
« Отговор #18 -: Март 05, 2010, 17:30:29 pm »
Моми4ета,аз ве4е го зададох на друго място този ?,но май тук също няма да е грешно-моля ви,дайте ми координати за връзка със Селена и сайта им(ако имат)!

:a_pig_01:
Благодаря много
:)
*

plams

• **
  • 67
  • Получи се!
« Отговор #19 -: Март 05, 2010, 18:05:16 pm »
Моми4ета,аз ве4е го зададох на друго място този ?,но май тук също няма да е грешно-моля ви,дайте ми координати за връзка със Селена и сайта им(ако имат)!

:a_pig_01:
Благодаря много

http://www.agselena.com/pages/
АГ болница СЕЛЕНА
бул. Пещерско шосе 80,
Пловдив, 4002

e-mail: agselena@abv.bg

тел.: 032 64 80 20

Цитат
plams, Kайра_, всеки трябва да има доверие на лекаря си, но все пак.... не ви ли притесняват тези хиперстимулации? не е редно да ги има 
При мен не е имало хиперстимулация, по скоро яйцеклетките не искаха да растат, не отговорих добре на лекарствата. Отложихме трансфера заради дългата стимулация - 20 дена, а не заради хиперст. И да, имам пълна вяра на лекаря си д-р Ставре, не смятам, че той е виновен по някакъв начин за така стеклите се обстоятелства. Всеки организъм отговаря различно на стимулация. Но той не се отказа от опита ми, а положи услия да е успешен и той е, защото при тази трудна стимулация имах 8 яйцеклетки от които сега маме замразени 4 ембрита. Показа, че го е грижа за мен, ако не беше така, щеше още на същия цикъл да направи трансфера, без да го интерисува има ли шанс за успех или не. Отложи за втори път трансфера, заради болки в яйчниците - не искаше да рискува, защото си имаме само 4 ембриончета. И още много неща, с които ми е доказал, че не съм поредната бройка в клиниката, а съм човек за който го е грижа.