0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кажете нещо повече за цервикалната слуз
КАЖЕТЕ НАЧИН ЗА ПОДОБЯВАНЕ НА ЦЕРВИКАЛНАТА СЛУЗ
« Отговор #1 -: Януари 07, 2005, 10:41:05 am »
Твоят лекар нищо ли не ти каза за това. Аз не се сещам за нищо освен че нчкой беше писал за сироп за кашлица, но трябва да се знае и кое не и е доброто.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #2 -: Януари 07, 2005, 14:08:47 pm »
какво по-точно не й е добро на цервикалната ти слуз? не е достатъчна като количество ли, не е с нужния вид ли, не е с нужната киселинност ли?
кажи по-конкретно какъв е проблема и как е установен - от твои лични наблюдение или от лекар.
така ще получиш по-конкретни и по-добри отговори.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Януари 07, 2005, 14:25:17 pm »
Чувала съм за белтък от яйце, който се поставя във влъгалището, за да наподоби липсващата слуз.
Матей - 1.04.2006 г
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Януари 07, 2005, 15:25:15 pm »
О, не, нищо не си слагай!!! Най-много да си докараш  някое възпаление!!!
За отхрачващ сироп и аз съм чувала - втечнява секретите. Има някаква логика. Незнам дали има ефект. Едно момиче скоро каза, че е пило два дни преди овуто сироп в месеца, в който забременя. Ама аз мисля, че е по скоро случайно.
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Януари 08, 2005, 03:47:37 am »
на мен ми помага. Никога не сам имала церв. слуз, миналия месец пих пет дена преди овуто и за първи път ми се появи такава. Е не съм бременна, явно не е там проблема, но този месец ще пробвам пак.
*

TianaA

« Отговор #6 -: Януари 08, 2005, 03:48:30 am »
на мен ми помага. Никога не сам имала церв. слуз, миналия месец пих пет дена преди овуто и за първи път ми се появи такава. Е не съм бременна, явно не е там проблема, но този месец ще пробвам пак.
*

viki in US

« Отговор #7 -: Януари 10, 2005, 02:06:13 am »
za lipsa na takava sluz ---pii zelen chai (bez kofein) nai malko 2 chashi na den do ovulacia (moje da produljish i sled ) -shte se vidish v chudo ot cervikalna sluz  :D
sushto taka  sok ot  greipfruit ima sushtoto deistvie

za mnogo gusta takava sluz--- za da ia razredish za da mogat malkite momcheta da preminat prez neia pii sirop za kashlica
*

Anonymous

« Отговор #8 -: Януари 10, 2005, 09:23:23 am »
Благодаря ви за отговорите. Днес ще отида при лекаря си и ще го попитам по-подробно и може да каже нещо ново. 8)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #9 -: Януари 10, 2005, 10:31:06 am »
Цитат на: TianaA
Никога не сам имала церв. слуз

искам да ти обърна внимание, че това не е възможно. всички имат цервикална слуз, но при някои тя не е толкова обилна, че да изтича навън и да я видиш по тоалетната хартия или бельото си. това не значи, че нямаш слуз и че тя не е достатъчна, за да си свърши работата....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #10 -: Януари 10, 2005, 12:55:01 pm »
За зеления чай четох някъде из този форум, че не било добре да се приема от бременни и съответно през втората половина от цикъла. Така, че внимавайте и попитайте лекаря си. Не всички билки са абсолютно безопасни.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Януари 10, 2005, 13:37:19 pm »
Най-добре след овулацията - нищо, да ти е мирана главата и да не се обвиняваш после. Каквото станало-станало.