0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременност и трихомони
« -: Март 22, 2006, 17:48:01 pm »
Здравейте!Бременна съм в 6 г.с и имам трихомони.тово по някъкъв начин ще навреди ли на плода,много бих искала да разбера вашето мнение.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Бременност и трихомони
« Отговор #1 -: Март 23, 2006, 12:04:36 pm »
Цитат на: aleksandra11
Здравейте!Бременна съм в 6 г.с и имам трихомони.тово по някъкъв начин ще навреди ли на плода,много бих искала да разбера вашето мнение.

Непременно трябва да се лекуваш!!!!!! Лекарят ти какво каза по въпроса назначи ли ти лечение?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Бременност и трихомони
« Отговор #2 -: Март 23, 2006, 12:35:37 pm »
лекувай се, има медикаменти за бременни. аз самата пих антибиотик в 6,7 г.с. заради бактерии в урината.
*
Бременност и трихомони
« Отговор #3 -: Март 23, 2006, 12:47:44 pm »
Задължително ги лекувай,след като отидеш на лекар.Иначе могат да се прехвърлят на бебето и  да нанесат доста щети.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Бременност и трихомони
« Отговор #4 -: Март 23, 2006, 12:48:44 pm »
Лекаря каза че трябвало да изчакаме да мне третия месец и тогава да лекуваме.Аз обаче се опасявам дали това няма да навреди на плода и дали не е по добре да направя аборт.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Бременност и трихомони
« Отговор #5 -: Март 23, 2006, 12:51:45 pm »
Цитат на: aleksandra11
Лекаря каза че трябвало да изчакаме да мне третия месец и тогава да лекуваме.Аз обаче се опасявам дали това няма да навреди на плода и дали не е по добре да направя аборт.

Никакъв аброт!!!!! Да не вземеш да направиш тази глупост!!! Смени лекаря или поне потърси второ мнение. Може да се лекуват и в по-ранна бременост. С МБ ли ти доказаха трихомоните? Ако е така не се притеснявай лекуват се, не е нужно да се чака толкова време за да се лекуват. И НИКАКЪВ АБОРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Бременност и трихомони
« Отговор #6 -: Март 23, 2006, 13:03:19 pm »
БЛАГОДАРЯ!:)
*
Бременност и трихомони
« Отговор #7 -: Март 23, 2006, 13:04:19 pm »
В никакъв случай не взимай решение преди да си потърсила второ мнение!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери