0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Клостилбегид и дължина на цикъла?
« -: Март 22, 2006, 18:52:57 pm »
Здравейте момичета,
Бих искала да попитам влияе ли Клостилбегид на дължината на цикъла? Този месец ми правиха стимулация с Клостилбегид от 5-тия до 10-тия ден и Прегнил на 13-тия ден. Цикълът ми по принцип е около 32 дни. Но не зная сега какво да очаквам. Дали да си правя тестове за бременност или да чакам след 32-рия ден, ако продължи да ми закъснява - тогава да ги направя. Днес ми е 29-тия ден. Имам усещане на моменти за подут корем и не зная това на какво се дължи...?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Клостилбегид и дължина на цикъла?
« Отговор #1 -: Март 22, 2006, 20:05:34 pm »
Цитат на: gygri
Здравейте момичета,
Бих искала да попитам влияе ли Клостилбегид на дължината на цикъла? Този месец ми правиха стимулация с Клостилбегид от 5-тия до 10-тия ден и Прегнил на 13-тия ден. Цикълът ми по принцип е около 32 дни. Но не зная сега какво да очаквам. Дали да си правя тестове за бременност или да чакам след 32-рия ден, ако продължи да ми закъснява - тогава да ги направя. Днес ми е 29-тия ден. Имам усещане на моменти за подут корем и не зная това на какво се дължи...?

При всеки е различно.При мен втората фаза(след овулацията) беше 2-3 дена по-дълга.Според мен изчакай деня на предполагаемата М.и тогава направи теста.
Дано да е станало чудото.Стискам палци.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Март 22, 2006, 21:01:48 pm »
При мен пък се скъси с два дни  :lol:
Според мен е редон да броиш 14 дни от датата на ову (вероятно ден след прегнила).

И аз стискам палци за 2 черти!!!
*
« Отговор #3 -: Март 23, 2006, 08:23:53 am »
При мен пък си дойде точно. Явно Клостила влияе различно на всички.
Аз също стискам палци да видиш двете чертички, но все пак изчакай с теста до деня в който трябва да ти дойде и тогава го направи.
Успех.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Март 23, 2006, 08:25:21 am »
На мен не ми промени цикъла. Овулация на 14-я ден както винаги. Втората фаза се удължи ден-два, но това е от утрогестана.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Март 23, 2006, 09:44:49 am »
брой 15 дни след датата, на която са ти сложили Прегнил и прави тест, ако дотогава не е дошло.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!