Здравейте всички!
Първо задължително да отбележа, че е страхотно това, което правите! Прекрасно е и това, че реагирате доста бързо на възникнали въпроси и проблеми. Тук се включвам и аз и искам предварително да се извиня ако ще задам задавани вече въпроси, но наистина нямам много време за изчитане на всичко писано до тук
От скоро ползвам календара и възникнаха някои въпроси.
1. прочетох, че е добре да се мери БТ сутрин и т.н. с две думи, изчетох всички указания, но едното малко ме смути, а именно, че трябва да съм спала поне 3 часа преди да меря въпросната БТ. Понякога се будя към сутринта но още не ми е време за ставане и примерно ходя до тоалетна, може и ТВ да погледам и после пак да заспя в този случай от заспиването до събуждането за ставане едва ли минават 3 часа, та, да меря ли тази температура или просто въобще да не меря ако не е изпълнено условието с 3те часа?
2. можете ли да ме ориентирате какво значи "неменструално кървене", "слабо менструално", "нормално" и "обилно" например в началото на всеки цикъл има ден или два в които получавам мноооооого бледо розово течение и не е постоянно или както някъде беше наречено "прецапване", но е мнооооого бледичко - то например към какво би спадало, а и спрямо какво се определя интензитета на кървенето - слабо, нормално или обилно?
Много се извинявам още веднъж ако съм повторила вече задавани въпроси, а и за това, че въпросите вероятно са ужасно тъпи
но до сега не съм се интересувала въобще от такива подробности.