Мили момичета, пускам тази тема,защото имам нужда от съвет.Не става въпрос за мен, а за зълва ми.
Преди точно една година е вписана в регистрите за осиновяване, като изискванията и са за момиченце, до година и половина.ОТ юли до декември тя беше при нас да ни помогне малко с децата и изобщо / аз имам близначета на почти 3 години/.Тя изключително много се привърза към тях.
И ето преди няколко дни получава заветното писмо, че и предлагат близначета на 6 месеца,момче и момиче, от турски произход.Естествено тя е в шок.Най-вече, защото осиновява сама, не е разведена, но съпругът и е на работа в друга държава.Той по принцип е против осиновяване, но аз все си мисля, че вероятно ще се върне, ако тя осинови.Но това са само теории.
Всъшност защо пускам темата - ще ми се да чуя как ви се вижда тази идея, сама жена с две малки деца, знам, че тя би ги взела, но се притеснява за финансиите.Не ги е видяла още, и се чуди дали изобщо да ходи при условие, че не знае дали ще ги вземе.дали ще има смелостта да го направи?
естествено тя е наясно, че ние ще й помагаме финасово, колкото можем.Както и с дрехи:)
Тя има собствено жилище, удобно, родителите са все още в добро състояние, могат да помагат..Не знам.Аз също се чувствам много объркана какво да я посъветвам.
Всяко мнение има значение
Благодаря ви предварително
Целувки на всички