0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
въпрос за цервикалната слуз
« -: Март 24, 2006, 21:36:57 pm »
Имам белтъкообразна, абсолютно прозрачна и разтеглива слуз, обаче ми е 31ви ден - не е възможно да е цервикална слуз, нали???
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: въпрос за цервикалната слуз
« Отговор #1 -: Март 24, 2006, 22:07:41 pm »
Цитат на: tzvetenze
Имам белтъкообразна, абсолютно прозрачна и разтеглива слуз, обаче ми е 31ви ден - не е възможно да е цервикална слуз, нали???

На мен 1-2 дена преди да ми дойде МЦ ми става често така. Правила съм микробиологии чисти са. Неприятно е но ....
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #2 -: Март 24, 2006, 22:11:59 pm »
На мен също преди да ми дойде ми се появава такава слуз...
« Отговор #3 -: Март 24, 2006, 22:59:53 pm »
Появява се и при мен, но е абсолютно прозрачно и няма мирис. Ходенето без ежедневна превръзка е невъзможно /с две думи течението е много обилно/

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #4 -: Март 24, 2006, 23:54:43 pm »
На мен също ми се е случвало, но в началото на цикъла, няколко дни след М., МБ също е чиста, а овулацията ми е на 17 ден, така че, не се стряскай, явно се случва:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Март 25, 2006, 08:17:54 am »
Здравейте, и на също ми се е случвало.правиха ми микробиология и всичко е чисто.Но е неприятно. :lol:  :lol:  :lol: Adi
*
« Отговор #6 -: Март 25, 2006, 09:58:27 am »
Пък при мен е абсолютно невъзможно да се определи ову по слузта, защото през целия цикъл (дори в дните на лелката) е бяла белтъкообразна и разтеглива. Не се променя. Това освен от собствени наблюдения е потвърдено вече и от 3-ма гинеколози. Преглеждали са ме в различни дни на цикъла и все се учудват, че слузта е като за ову. :) Иначе аз си я пиша в календара само около ову-то, да ми е по-красиво оформен! :D
*
« Отговор #7 -: Март 25, 2006, 10:14:00 am »
И АЗ САМ ТАКА ПРЕДИ ДА МИ ДОИДЕ М.
*
« Отговор #8 -: Март 25, 2006, 10:49:31 am »
е аз  понеже за първи път има подобна слуз извън дните около овулацията, бях много озадачена:)
Благодаря момичета