Привет на всички в тези почивни дни.
Моето човече е при баба си от 30-ти и ще си дойде на 6-ти,по сводки от телефона се чуства прекрасно баба меси деде носи и един вуйчо за разкош.Ходи на басейн,има люлка в двора,ходила в гората на излет,на кафе по комшииките и така,може да откаже да се прибере
.Е не ни е забравила съвсем,мама казва,че Бори взима нейният телефони и казвала -тате,тате Боиии е.Мисля кратката раздяла ще бъде от полза и задвете страни.
Каси,по бързичко да се преборят малките сладури.И ние вече 5-ти месец сме на ясла и все още не сме преборили средата.
За леглото,Борисава спи на нормално еденично легло и то от много време.Леглото е малко по високо от стандартните ъглови за сравнение и не може сама да се качи на него,но за слизането никакъв проблем,аз дори не я подпирам с нищо,защото през ноща по някое време решава слиза взима си одялото,чашата с водата,биберона и пристига в спалнята.Това става при отворна врата на детската ако е затворена почва да ме вика.
Винаги заспива в леглото в стаята си но 90% от дните сутрин се събужда при нас това е.При нас има нощни миграций от стая в стая.