0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

viki in US

Бг групичката от ФФ
« -: Януари 10, 2005, 02:10:52 am »
Zdravei  
 Kak ste momicheta -niakakvi novini v grupata ima li  :D ? Zagubihme  se neshto po traseto  , mnogo se iadosah che ni razvaliha grupichkata :roll:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
Бг групичката от ФФ
« Отговор #1 -: Януари 10, 2005, 10:28:29 am »
Хей, Вики, ти си от Bulgarian buddies групичката във форумите на FertilityFriend, нали? :) аз съм Coldice от форума там...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

viki in US

Бг групичката от ФФ
« Отговор #2 -: Януари 10, 2005, 18:09:36 pm »
Da az sum Coldice  :D  - kak si?subirate li se niakude drugade ?
*

jam

• *
  • 14925
Бг групичката от ФФ
« Отговор #3 -: Януари 10, 2005, 18:26:39 pm »
Вики, здравей пак!
Ами и в тeзи форумr пишем, а също така в чата (стаята за разговор) се виждаме често, но там за теб с тая часова разлика няма да е удобно сигурно...
също знам, че пишат момичетата и във форума на bg-mamma...

при теб има ли раздвижване? аз успях да видя двете чертички, но за кратко - много ранен спонтанен... сега правим инсеминации.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

viki in US

Бг групичката от ФФ
« Отговор #4 -: Януари 11, 2005, 01:46:45 am »
Eiii bravo na tebe za chertichkite -tova si e napreduk,nishto che e bil spontanen vse pak tova oznachava che shte stane  :) .
Pri mene napreduka e che (ne znam dali se seshtash che DH beshe na nula v spermogramata) se nameri prichinata za tova ,okaza se che e vsimal  ednin supplement ot aptekite ,toi hodi na fitness mnogo i tozi supplement mu beshe preporuchan za zazdraviavane ,spria go vupreki che i az i toi ne viarvahme che tova e prichinata vsichkite mu momcheta da izcheznat no 3 meseca po kusno spermogramata mu beshe poveche ot otlichna 386.4 Million  8O  - napravo se shashnah ,edva ne padnah kato vidiah rezultata ,toi go vzima tozi supplement 1 godina ,nali se seshtash kakvo oznachava-che sme si gubili vremeto TTC  :roll: ,za sujalenie minalia mesec ne se poluchi no sega imam poveche nadejda i se nadiavam da stane skoro.
Az se nadiavah che ste organizirali grupichka niakude kato vuv FF  :( ,tam mi beshe mnogo udobno da poddurjam vruzka s vas ,mislia che Wa-Wa beshe kazala che v yahoo shte pravi grupichka no iavno ne e .
Niakoi drug ot grupichkata s dve chertichki  :D  ?
Бг групичката от ФФ
« Отговор #5 -: Януари 11, 2005, 09:43:12 am »
Здравей Вики. Много ми е интересно каква е тази съставка, която е довела до това нещо, защото и ние сме с мъжки фактор и мъжът ми пие доста неща, та ако това е вярно направо ще го накарам да спре да ги пие. Мъжът ми пие трибестфорс(трибулус терестис), л-карнитин, вит.Е, спимен и една комбинация ат витамини А,С,Е, селен и цинк.
*

jam

• *
  • 14925
Бг групичката от ФФ
« Отговор #6 -: Януари 11, 2005, 11:22:46 am »
Вики, това е страхотна, страхотна новина!!! Ужасно се радвам, сега значи всичко е въпрос на месеци при вас! Ти имаше чудесна графика, сега почвайте здраво да работите...
Наистина, кажи каква е тази добавка, която е довела до изчезване на плувците, и най-вече - ако може да видиш какво съдържа! Просто невероятна история, добре че се е установила причината...
Доколкото знам, и wa_wa е видяла като мен двете чертички, но последвани от спонтанен... Така че - напредваме всичките...
Пиши тук, ще се заформи пак групичка... Във ФФ вече само си отбелязвам температурите, във форумите не пиша почти никак, защото ми се струват доста тъпички онези американки :))

Бг групичката от ФФ
« Отговор #7 -: Януари 11, 2005, 11:40:47 am »
Хей Вики, съвсем случайно ровейки из ФФ намерих твой постинг и прочетох за добрите нови резултати, но вие май се местихте и затова не писах, а нямам и ВИП.
Браво на вас, това е голям напредък, но като е взимал тези неща никой ли не е казал, че може да направят такива проблеми???Защото това меко казано си е безотговорно :evil:
При нас новините са наполовина добри, както и при jam- получи се оплождане, но за съжаление не можа да се закрепи, след което попаднах на един лекар, който не можа да овладее положението и накрая вдигна рамене и каза, че може би имам онкологични проблеми, което ме изстреля с друг град, направиха ми кюреатаж, пазихме се месец, защото има дълго кървене, сега имам да оправям един лек друг проблем, след което съм на профилкатичен преглед, за да се разбере на къде тръгваме.
Пиши да не си губим следите!
Поздрави на всички!
Бг групичката от ФФ
« Отговор #8 -: Януари 11, 2005, 11:50:52 am »
Да, идеята на jam е добра, мисля да прекръстя и темата, ако имате идеи как казвайте
*

viki in US

Бг групичката от ФФ
« Отговор #9 -: Януари 12, 2005, 01:21:13 am »
zdraveite i ot men momicheta :)
  Znachi muja mi e vzimal edin supplement koito se kazva Norandrodiol-activnata mu sustavka e Androstenediol-tova e edinstenata sustavka drugite neshta sa cellulose,citric acid,carbamide,magnesium stearate,polyvinylpyrrolidone no te ne sa sushtestveni spored doctora.
  Edin ot negovite Jym priateli mu go e preporuchal da go vzima tozi supplement  :roll:  i nai interesnoto e che negovata jena zabremenia predi 2 godini kogato toi go e vzimal i nikoi ne se e usumnil che tova moje da se sluchi na DH ,no to iavno vseki organizum e razlichen kakto se kava.
Tutto...napravi research za tozi medikament za vseki sluchai che to chovek ne znae.
Wa-Wa  ..zdravei :D  ,mnogo sujaliavam che taka se e poluchilo pri tebe :(  no kakto kazah na Jam tova si e i hubava novina,i sega kato namerish dobur lekar shte se poluchi ,shte vidish.
Az da ti kaja se molia poniakoga da vidia 2 chertichki puk dori i da sa falshivi,ei taka za da vidia pone kak izglejdat  :oops: ,ot edna godina samo 1 chertichka gledam i veche ne mi e i zabavno da si pravia test.
Da nie s DH se premestihme v drug shtat  i beshe goliam stres s tova mestene -daje Ovuto mi zakusnia s 10 dena,sega chakam pak no i tozi mesec shte e po kusno kato gledam,veche sum na den 18 a po princip ovuliram na den 17.Drugata sedmica na 18ti zaminavam za BG za 1 mesec i se molia da ovuliram do togava -stiskaite palci.
Daite da napravime edna grupichka togava kakto Jam predlaga,az moje da ne sum mnogo redovna zashtoto shte sum v BG no tova samo za 1 mesec i posle pak sum na linia.
Hmmm ..neshto niamam idei kak da prekrustime grupata,mnogo slojna zadacha Wa-Wa  :D ,shte mislia!

PS.Nadiavam se che ne e nepriatno za vsichki vas che picha s latinski bukvi no niamam kirilica v kompa a i nikoga ne sum pisala s kirilica :?  i  ako triabva sega da trugna da se ucha shte mi otneme duuuulgo vreme,taka che se nadiavam da me turpite s latinicata  :wink: .
Бг групичката от ФФ
« Отговор #10 -: Януари 12, 2005, 03:25:02 am »
registrirah se :D
Бг групичката от ФФ
« Отговор #11 -: Януари 12, 2005, 09:56:27 am »
Много ти благодаря Viki in US за бързия отговор! Ще проверя задължително и ще се консултирам пак с Мели. То и аз съм като теб-вече не правя тестове, защото досега не съм виждала 2 чертички и просто жадувам да видя дори и фалшиви да са...Стискам палци на джам и ва-ва да ги видят пак и да е за 9 месеца. Крайно време е! Пък дано и ние ги видим  :)
Бг групичката от ФФ
« Отговор #12 -: Януари 12, 2005, 14:37:34 pm »
Тutto, ще ги видиш тези чертички, стискам ти палци. Не се смейте, но след кюретажа правих тест и пак имаше две чертички и ако знаете как се молих да е една :? да не говорим, че и кръвен тест правих и все беше положителен с малки стойности, но всичко това е вече зад гърба ми. Мисълта ми беше не си пожелавайте фалшив тест, а истински, че за съжаление съдбата си прави шеги, колкото и да не вярваме,
Аз си пожелавах да забременея, пък после всичко ще е наред, е да, но с еоказа, че забременяването е само една мъъъничка част от проблема, та вече внимавам какво си пожелавам.
Вики, дано да дойде овулацията скоро, ако не след почивката ще си възстановена и напред!
*

Anonymous

Бг групичката от ФФ
« Отговор #13 -: Януари 12, 2005, 20:16:25 pm »
Da moje da si prava Wa-Wa no znaesh kakvo imam v pred vid,kolkoto poveche vreme minava TTC i nishto ne se poluchava tolkova po stranni idei i misli mi idvat v glavata  :roll:  :) .
Hubavata novina e che shte ovuliram do 1-2 dena ,EW se poiavi  :D ,DH niama da idva s mene zatova e nalojitelno da Ovu predi da trugna za BG.
A za chertichkite sled kurtaja e normalno ,ti iavno si bila sus goliama Beta,iavno e triabvalo vreme da slezne nadolu,na koi den DPO beshe sponttannia?
Tutto a ti ot kolko vreme TTC,az ne te poznavam nali?
Niakoi ot vas ot Sofia ima li?
Бг групичката от ФФ
« Отговор #14 -: Януари 12, 2005, 20:25:17 pm »
ohh az sum,zabravih che purvo triabva da si vlezna v profila :roll:

Da moje da si prava Wa-Wa no znaesh kakvo imam v pred vid,kolkoto poveche vreme minava TTC i nishto ne se poluchava tolkova po stranni idei i misli mi idvat v glavata   .
Hubavata novina e che shte ovuliram do 1-2 dena ,EW se poiavi  ,DH niama da idva s mene zatova e nalojitelno da Ovu predi da trugna za BG.
A za chertichkite sled kurtaja e normalno ,ti iavno si bila sus goliama Beta,iavno e triabvalo vreme da slezne nadolu,na koi den DPO beshe sponttannia?
Tutto a ti ot kolko vreme TTC,az ne te poznavam nali?
Niakoi ot vas ot Sofia ima li?

PS: Wa_Wa mnogo bavno mi se otvariat stranicite neshto,ama napravo edva edva ,i ne e ot mene shtoto vsichko drugo se otvaria super burzo-shto taka znaesh li?Ot 2-3 dena e taka ,samo vecher BG vreme 2-3 sled polunosht e po burzo!
Бг групичката от ФФ
« Отговор #15 -: Януари 12, 2005, 20:26:42 pm »
Ами аз освен всичките проблеми явно имам и къса лутеална фаза, но всъщност за последните 20 месеца имах само два цикъла с овулация след като започнах сиофора, та това е станало втория месец, дойде ми и след това поради няколко симптома и разговори с момичетата реших да тествам и излезе положителене с бледа чертичка, но аз си знаех, че след 1 седмица кървене няма шанс да има нещо, та отидох на лекар, той смени 3 вида лекарства, накрая вече пиех противозачатъчни, кървенето все не спираше и не спираше и така. Доколкото може да има хубаво, то е, че разбрах след това, може би щях да го изживеч много по-трудно. Сега само има едни такив моменти с любимите ми думички: ами ако беше се задържало.....но без тях явно не може. Иначе за положителните тестове кръвни и лентички след кюретажа беше притеснително да не е извънматочна, но падна нивото на хормона.
Хайде стискаме палци за голямото ову и многото момчета :D
Бг групичката от ФФ
« Отговор #16 -: Януари 12, 2005, 20:54:46 pm »
Вики, тъй като сървъра на сайта е в България, възможно е да ти е бавно заради доставчика ти (тоест да имаш по-лсаб международен трафик)
Бг групичката от ФФ
« Отговор #17 -: Януари 12, 2005, 23:54:18 pm »
Wawa...  dobre de ami zashto naprimer kluba na dir.bg mi se otvaria normalno a sushto i drugi saitove ot BG.
Eto sega naprimer sega mi se otvaria vsichko maaaalko po dobre,iavno ima niakakva vruzka s trafika sled polunosht no samo za tozi sait .

Znachi ti kolko vreme triabva da chakash sega dokato pochnete pak TTC s DH ?
Moita nai dobra priatelka v BG rodi predi 3 meseca momichence ,az ne sum ia vijdala ot kakto zabremenia i kato si pomislia samo che biahme reshili zaedno da rajdame  :roll: ,sega tia samo me pita obache az nishto ne sum i kazala che opitvame usileno zashtoto tia e ot tezi deto zabremeniavat kogato pushat i piat alkohol i ne si meriat temperaturata vseka sutrin :roll: .Az strashno si ia obicham obache tia nikoga niama da me razbere,dobre che sum rodena v erata na internet zashtoto inache shteshe da mi e mnogo samotno a sega sus srodni dushi kato vas niama nujda da kazvam na nikoi nishto  :wink:
Бг групичката от ФФ
« Отговор #18 -: Януари 13, 2005, 00:06:44 am »
Не знам на дир.бг къде са им сървърите, в повечето случаи проблемът е връзката, но само предполагам разбира се.
За изчакаването ще се разбере след профилактичния преглед, но вече реших(дали обаче ще го спазя не знам) да не съм така нетърпелива и вманиачена, че лоша работа.
Това с приятелките бременни или с дете е много болезнена тема, с дали да споделиш какво става е личен избор, но понякога оставаш неразбран дори и да споделиш, та тази тема е доста трудна. Хубавото (доколкото може да е хубаво, че има много хора с проблеми), че хората, които са се сблъскали с всичко това те разбират напълно и могат да ти дадат съвет или помощ в труден момент, та да живеят форумите :!:  :D
Бг групичката от ФФ
« Отговор #19 -: Януари 13, 2005, 00:16:34 am »
Аз само да се обадя, че се присъединявам отново към Bulgarian Buddies 8)  Там бях blacklady, ама после станах Sunshine(ex-blacklady)... тука пък съм babyface... омотана работа :oops:  Ама се надявам да се сетите коя съм де :D
Утре ще ви изчета, че сега съня ме зове :wink: