Ели, не мисля, че тонът на Мели е злобен или пък, че е искала съзнанетлно да те засегне. Тъй като във форума пишат много компетентни в областта на проблемното забременяване и стерилитета хора, които в някои отношения, дори, са най-вероятно по-информирани от твоя лекар (без да се засягаш), та информацията, която ти споделяш (казана ти от гинекологът, който посещаваш)не звучи нито нова, нито съвем вярна, нито пък смятам, че редовните участници във форума не са запознати с такъв тип лекарски подход (който лично аз смятам за неправилен - директно преминаване към стимулация, само заради възрастта), но това е друга тема. Просто си мисля, че преди да попиташ или пишеш е добре да попрочетеш какво е писано и обсъждано досега във форума, другите материали на Зачатие, дори търсачка да пуснеш, с други думи да се опиташ да откриеш отговор на въпроса си, а и да се информираш преди да попиташ нещо, защото така вероятността въпросът ти да прозвучи смешно и странно ще бъде по-малка. Аз поне така направих, което не ме застрахова от изпадането в "неловка" ситуация във връзка с питанията си в началото, но все пак - поне за най-елементарните неща се бях информирала.
Успех:)!!!
Рано ти е да се шашкаш, първо виж какво ще стане, чак след година - неуспешни опити е време за изследвания ако си под 35 г., надявам се да не стигаш дотам.