Малко да се върна към темата на Ади, за стойностите на ЧХГ...
Ади, тук в тази тема не си го описала, но видях че има повече подробности в другата ти тема “Първата ми инсеменация”
Там си написала каква е била схемата при теб:
...от 4 до 9 ден стимулация с Clostibegut
на 11 ден ултразвук и ми биха прегнил,изследвания на Е2 ,LH
на 13 ден отново изследвано E2,ултразвук който потвърди спукан фолекул и инсеминация и биха ми пак прегнил
слет инсе бих осте 3 прегнила през 5 дена освен това пих дуфастон и естрофен до 20 ден от инсе ,когато ми казаха да отида на крвен тест и ултразвук
.... Днес станаха 14 дена от инсеминация ,сложих си последния прегнил . и остава да чакам резултат....
......При мен крвен тест показа ЧХГ 12,45 на 20 ден след инсе.По принцип
когато има бременност е над 5 и на всеки 48 часа се покачва двойно.
В моя случей на 20 ден след инсе трябваше да е около200.
Ако беше само на стимулация и например 1инжеция Прегнил преди инсето...имаше голяма вероятност тази стойност на ЧХГ=12.45 да се дължи на започнала, но неуспяла да се развие бремменост (химическа бременност)
Обаче, като почетох много вимателно какво си написала в другата тема, каква е била схемата при теб... с риск даже да те разочаровам, искам да ти кажа, че според мен тези положителни стойности на кръвния тест се дължат на Прегнила. Слагала си 5 Прегнила, като последния е бил на 14 ден. Кръвния тест на 20ти ден, според мен е отчел остатъчния ефект от лекарството.
Надявам се и други момичета да се включат с мнение по този въпрос.
При мен на 33 ден от цикъла, кръвния тест беше отчел ЧХГ= 4100 еденици.
При теб, 20ден след инсе, би трябвало да е към 34-35 ден от цикъла... и такава стойност от 12.45 на мен хич не ми се струва да говори дори за химическа бремемност.
Пак казвам, мисля че теста се е позитивирал от Прегнила.
Давам си сметка, че това “откритие” хич няма да те зарадва, но все пак исках да споделя мойте съмнения с теб.
А, относно този ти въпрос:
В деня на инсе лигавицата беше 7мм.Преди инсе ми направиха стимулация с Цлостилберит застото нямам ову.По принцип май тези лекарства изтъняват лигавица.Моля други момичета които имат или са имали подобен проблем да ми напишат как е минало при тях,дали може с нешто друго да се повлияе на лигавица,че май заради нея немога да задържам.
Ще ти споделя, че и моя опит с Клостила беше същия. Лигавицата ми от него още повече изтъняваше, и обичайно по ову-време беше 8мм до 6мм при 6-тия цикъл стимулация.
Наистина от дебелината на лигавицата зависи дали ще е успешно имплантирането. Аз още се боря с този проблем, защото след кюртажа получих още по-голямо изтъняване, ама ще пиша в темата ти за Лигавица-та.