Temenuga,
страхотна си, благодаря ти!
Слава Богу аз лично нямам здравословен проблем (освен репродуктивния ми, но да речем, че това не е нищо ново...)
Както вече ви писах, Роза импекс ми предоставиха телефон, от който да се обаждам, твърде скоро. Аз исках този път да имам повече време за прозвъняването и се молих за телефон още от август, но по стечение на обстоятелствата имах резултат през октомври.
Освен това, постъпилите заявления са над 340, като много от хората са подали по 2,3 или дори 4 регистрации!!! Всичко това изисква обработка и прозвъняване.
Другият момент е, че масово има нужда от повторно прозвъняване, защото ЕДИНСТВЕНО 1 жена написа мейл, че е одобрена от фонда и още няколко ми се обадихаза същото. Останалите си траят и аз се налага да звъня по няколко пъти, да губя време и разбира се средства, за да разбера какво се случва. Има други, с които е направо супер успех, ако се свържа, след 10-торно звънене, а често не получавам връщане на пропуснатите обаждания. Други хора са в чужбина и ги издирваме по нета или им звъним на супер скъпи тарифи на мобилни телефони в Испания или Кипър... Та да не говорим за случаи, в които ме послъгват, та се налага да се чуем 2-3-4 пъти, докато се разбере какво ще правим с дадена кандидатура...
Има момичета, които чакат резултат след трансфер и на тях също давам още време и така нататък и така нататък...
През последните 3 дни се бях заточила на едно село, за да не ме притеснява никой и да мога да звъня по телефоните и да обработвам списъка на кандидатите.
За мое голямо съжаление, все още има недовършена работа по списъка... Обаче аз днес имах и лична работа и работа от Фондацията, а след малко трябва да заминавам за София, където ще водя мама на операция утре. След като утре и аз евентуално посетя лекаря си, ще се понеса към Пловдив, където вечерта трябва да присъствам на сбирката на новата психологическа група, която ще трае поне до 21 часа...
Та такава е програмата ми за следващите 30-тина часа. Само за протокола, сега, докато пиша, се опитвам да ям пред компютъра (за първи път днес), освен, когато не ми звъни телефона (един от 3-те, с които вече се налага да ходя!!!)
И с риск да ви дотегна, смятам да си доставя ЛУКСА да се изкъпя, преди тръгване, защото май намирисвам:)
Та така, това е от мен!
Ааааа, щях да забравя, по план-график, когато съм готова с окончателната таблица, ще я предам на Роза импекс и те евентуално ще ви изпратят мейли с покана за присъствие на жребия, в П-в, в Новотела от 11 часа в зала Париж, на 15-ти, неделя.
Също така би трябвало в това писмо да имате и номер за жребия. Има и още нещо важно:
Иска ми се да се разберем предваротелно, че допускането до жребия, в някои случаи, няма да е гаранция за получаване на дарението (дори и след изтегляне от жребия! Имам предвид дамите, които чакат резултат от трансфер и другите, които чакат отговор от Фонда всеки момент. Моля ви се, имайте предвид, че дори и някой да бъде изтеглен от жребия и след това одобрен от Фонда, ще трябва да си преотстъпи "късмета" на други хора. Предполагам, че ще изтеглим около 5 резервни номера, заради тези случаи!И така, до нови срещи,
много бих се радвала тези от вас, които имат одобрение от фонда или са бременни, да ме информират.Личния ми мобилен телефон е: 0888/712-783 и съм Вера Вулджева.