0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета, не знам дали е за тук моя въпрос, но искам да разбера има ли сред вас такива, които са изпратили форма за кандидатсване по програмата "за още едно българче". Защото аз подадох, но никой не ми се е обаждал, а в сайта им пише, че след изпращане на формата някой се свързва с мен по имейл или телефон.

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

Re: кампания "за още едно българче" на Роза Им&
« Отговор #1 -: Май 09, 2009, 16:53:45 pm »
Да, и аз изпратих преди две седмици още,но също не съм получила никакъв отговор.Тук някъде четох,че първия етап ще приключи на 31 май.Ще има втори етап някъде към есента беше.Мисля,че тези,които не са избрани участват и във втория кръг.Въпреки всичко мисля,че би било редно да ни се обадят все пак.На мене също ще ми бъде интересно ако някой има повече информация да пише.
« Последна редакция: Май 09, 2009, 16:58:49 pm от мерилин »
*
Re: кампания "за още едно българче" на Роза Импекс
« Отговор #2 -: Май 09, 2009, 18:17:34 pm »
Момичета, хвърляйте от време навреме поглед на началната страница на сайта. Оттам можете да разберете, че :

Кампанията “За още едно българче” ще се развие в три етапа. Първият етап за кандидатстване завършва на 31 май 2009 г. Имената на първите 18 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив. Вторият етап за кандидатстване е до 1 ноември 2009 г. Вторият жребий, когато ще бъдат изтеглени имената на нови 18 двойки, които да бъдат подпомогнати за оплождане ин витро с ваучер от 4000 лева, ще се проведе на 16 ноември 2009 г.

Целият текст

П.П. Уважавайте труда на хората, които се грижат да сте постоянно информирани.

« Последна редакция: Май 09, 2009, 18:21:50 pm от Елфи »
« Отговор #3 -: Май 09, 2009, 18:33:36 pm »
Елфи,на всеки може да се случи да пропусне някаква информация,но това не означава,че не уважаваме труда на хората.Все пак основната ни работа не е да стоим по цял ден на компютъра.Ако някой е сметнал неинформираността ми по въпроса за обида искрено се извинявам.За нас по-важно беше да разберем дали има момичета,които са получили отговор,както пише във сайта им,понеже ние не сме получили.
*
« Отговор #4 -: Май 09, 2009, 18:51:49 pm »
Има и тема за това:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34427.0;all
Никой не е получил отговор доколкото разбирам. Чакаме 15 юни значи  :)
*
« Отговор #5 -: Май 09, 2009, 20:42:56 pm »
Момичета, хвърляйте от време навреме поглед на началната страница на сайта. Оттам можете да разберете, че :

Кампанията “За още едно българче” ще се развие в три етапа. Първият етап за кандидатстване завършва на 31 май 2009 г. Имената на първите 18 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив. Вторият етап за кандидатстване е до 1 ноември 2009 г. Вторият жребий, когато ще бъдат изтеглени имената на нови 18 двойки, които да бъдат подпомогнати за оплождане ин витро с ваучер от 4000 лева, ще се проведе на 16 ноември 2009 г.

Целият текст

П.П. Уважавайте труда на хората, които се грижат да сте постоянно информирани.

Елфи мисля, че не е коректно така да ни упрекваш - все пак аз съм запозната с това, което ти си написала, но също така съм запозната и с условията които са публикувани в сайта на Роза импекс, а именно искам да обърнеш внимание на т.3. Именно поради тази причина исках да попитам другите момичета дали те са получили имейл или обаждане от организаторите - притеснена съм дали съм попълнила правилно формата.

П.П. Инъче със сигурност всички ние уважаваме труда на всички модератори на сайта  :) от където се информираме за много актуални за нас неща  :wink:

УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В КАМПАНИЯТА
“ЗА ОЩЕ ЕДНО БЪЛГАРЧЕ”

1.Двойката, която кандидатства за дарение в кампанията “За още едно българче”, да е самофинансирала поне един опит ин витро

2.От кампанията “За още едно българче” се финансират САМО бездетни двойки, които ще бъдат подпомогнати за процедурата ин витро, ще бъдат определени чрез жребий в присъствието на нотариус и представители на козметична компания “Роза Импекс”, фондация “Искам бебе” и сдружение “Зачатие”.

3.Всяка двойка, която иска да кандидатства за дарение, попълва регистрационна форма и я изпраща чрез интернет-страницата на кампанията. След изпращане на регистрационната форма, подателят получава е-мейл, който съдържа информация дали е попълнена правилно регистрацинната форма или се налага повторна регистрация. В кампанията могат да участват само двойки, които са се регистрирали чрез този формуляр. До жребий ще бъдат допускани двойки, които отговарят на условията за кандидатстване за дарение. Условията за кандидатстване са определени на база анонимна анкета и са съгласувани със специалисти от двете партниращи неправителствени организации – фондация “Искам бебе” и сдружение “Зачатие”.

4.Срок за кандидатстване – изпращане на регистрационната форма за първи етап на кампанията “За още едно българче” - 31 май 2009 г. Срок на кандидатстване за втори етап на кампанията – 1 ноември 2009 г. Имената на първите 20 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив.  Вторият жребий, когато ще бъдат изтеглени имената на нови 20 двойки, които да бъдат подпомогнати, ще се проведе на 16 ноември 2009 г. Имената на двойките –късметлии ще бъдат обявени на сайта на кампанията.

5. Подалите регистрационна карта в първия етап на кампанията автоматично участват и във втория етап, освен в случаите, когато е настъпила бременност.

6. Сумата, с които фирмата ще подпомага всяка двойка, е 4000 лева. Дарените двойки получават ваучер на стойност 4000 лева, който ще бъде представен на дарителя за осребряване в деня на започване на процедурата ин витро. Средствата се превеждат в клиниката, където двойката се лекува. Клиниката издава фактура на тази стойност.

7.Двойката подписва декларация, че ще самофинансира процедурата ин витро, ако общата необходима сума за завършване на процедурата надхвърли дарените от дарителя 4000 лева.

8. Двойката подписва декларация, че ще информира козметична компания “Роза Импекс” за резултата от процедурата най-късно в тримесечен срок от превеждане на дарението към клиниката.

« Отговор #6 -: Май 09, 2009, 20:59:11 pm »
Точно така kotana! :balk_47:
Освен това искам да допълня,че нали за това е форума да си задаваме въпросите,да си споделяме,да си попълним информацията,ако нещо сме пропуснали.Всеки може да сгреши,но да те обвинят,че не уважаваш труда на хората малко пресилено ми се струва.
*
« Отговор #7 -: Май 09, 2009, 21:03:05 pm »
Аз също не съм получила имейл, даже се поотказах да чакам отговор. Може би всичко е наред с информацията която сме подали и затова никой не ни пише
*
« Отговор #8 -: Май 09, 2009, 21:16:05 pm »
Запозната съм с т.3
Вече е обсъждан въпроса в друга тема.
Момичетата, които попълват формата споделиха, че след попълването и , излиза прозорче, в което пише, че формата е попълнена коректно.
Предполагам, че ако нещо не е наред, тогава се праща мейл.

Точно така kotana! :balk_47:
Освен това искам да допълня,че нали за това е форума да си задаваме въпросите,да си споделяме,да си попълним информацията,ако нещо сме пропуснали.Всеки може да сгреши,но да те обвинят,че не уважаваш труда на хората малко пресилено ми се струва.
Не, не е пресилено.
Винаги има актуална информация на началната страница, ако някой има желание , може да се информира, вместо да пуска излишна тема.
Освен това, за проблемът с мейлите е обсъждан в съществуваща тема за кампанията, на която също не е обърнато внимание.
Да форумът е за изразяване на мнения - различни, положителни, отрицателни, но също така си има и правила - в случая не е нужно да се пуска тема , а да се пише в съществуваща такава. И ако авторката на тази си беше направила труда да я потърси , нямаше нужда тука да влизаме в такива полемики.
Хубава вечер ви желая!
« Отговор #9 -: Май 09, 2009, 21:36:19 pm »
Забележката може да се направи тактично и без лични обвинения.Какво толкова е направило момичето,притеснява се дали всичко е наред.За нас това е въпрос от голямо значение и който силно ни вълнува.Трябва да изчете всичките 80 страници ли,за да пусне тема?Като е сгрешила поправете я тактично.
*
« Отговор #10 -: Май 09, 2009, 22:03:55 pm »
Темата се пуска ,за да се коментира.Не всички имаме щастието и възможността да изчетем всичко във форума,така че не мога да разбера къде аджиба е проблема!
И какво толкова е станало,че има дублираща тема,то като погледнеш 90% от темите във форума се дублират!
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #11 -: Май 30, 2009, 00:35:02 am »
Здравейте, дами! С радост ви съобщавам, че от днес започна прозвъняването на всички, които са кандидатствали в кампанията на Роза импекс "За още едно българче" и отговарят на критериите. Предполагам, че всички кандидати знаят, че има 2 условия - финансирам опит за сметка на пациента поне един и двойката да няма деца. Ако тези условия са изпълнени, скоро някой ще ви се обади по телефона.
Ако има някаква техническа неизправност в е-мейла, ще се прати отговор на подателя, да пусне нова форма.
Моля ви да копирате съобщението ми и в другите теми, които касаят тази кампания!
Желая късмет на всички и дано има повече бебета!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #12 -: Май 30, 2009, 18:38:51 pm »
моля всички попълнили формуляр за кампанията на роза импекс да си прегледат пощите. останаха 5 регистрации които не се четат.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #13 -: Май 30, 2009, 18:42:13 pm »
моля всички попълнили формуляр за кампанията на роза импекс да си прегледат пощите. останаха 5 регистрации които не се четат.
Нямам поща, не са ми се обаждали,а попълних на кирилица.
Може и да съм от петте.
*
« Отговор #14 -: Май 30, 2009, 18:57:51 pm »

аз също не съм получила нищо.
само, че доколкото разбирам не съм дочела всички правила - ще се подпомагат само бездетни двойки /поне така пишеше по-горе/ - аз това не съм го видяла  :oops: - ние сме с вторичен неизяснен стерилитет от 6 години, т.е ако е така - аз отпадам.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #15 -: Май 30, 2009, 18:59:02 pm »
няма нужда от истерия. почти всички регистрации попълнени на кирилица са получени и се четат. изключение правеха под 10 регистрации от всички подадени. предполагам проблема е технически (примерно стар или несъвместим със сайта на роза импекс офис), а не кирилицата.
т.е. който не е получил мейл няма от какво да се тревожи. дори за тези които са получили няма драма - просто трябва да си изпратят регистрацията отново.
« Последна редакция: Май 30, 2009, 19:02:43 pm от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #16 -: Май 30, 2009, 19:01:39 pm »
Значи си чакаме търпеливо, благодаря за пояснението  :)
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #17 -: Май 31, 2009, 13:25:09 pm »
Здравейте и от мен!
Не се тревожете, ще се чуем с всички, които отговарят на критериите.
Засега са прозвъняни около 50 човека. Отнема време, затова не се безпокойте!
Но наистина е добре да се проверят пощите, които са посочени в заявлението, дали няма обратен мейл. Става въпрос за много малко писма, дори са под 10, но все пак нека и тези хора не си губят шанса. Дори и да нямате у вас компютър, помолете някой близък, да отвори пощата за всеки случай.
Пожелавам успех на всички и до скоро чуване:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*
« Отговор #18 -: Май 31, 2009, 20:34:27 pm »
Здравейте, аз нямам имейл на пощата си , но миналия ден ми се обадиха по телефона, за да ми съобщят, че с документите ми всичко е наред. Така че нека не губим вяра в хората, които работят за нас. :D :D :D
« Отговор #19 -: Май 31, 2009, 20:49:16 pm »
Здравейте,някой знае ли до кога най-късно да очакваме обаждане или е-мейл,защото на мен все още никой не ми се е обадил ,а и в пощата нямам нищо?Дали да не изпратя нова регистрация?Ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна!