Момичета, хвърляйте от време навреме поглед на началната страница на сайта. Оттам можете да разберете, че :
Кампанията “За още едно българче” ще се развие в три етапа. Първият етап за кандидатстване завършва на 31 май 2009 г. Имената на първите 18 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив. Вторият етап за кандидатстване е до 1 ноември 2009 г. Вторият жребий, когато ще бъдат изтеглени имената на нови 18 двойки, които да бъдат подпомогнати за оплождане ин витро с ваучер от 4000 лева, ще се проведе на 16 ноември 2009 г.
Целият текст
П.П. Уважавайте труда на хората, които се грижат да сте постоянно информирани.
Елфи мисля, че не е коректно така да ни упрекваш - все пак аз съм запозната с това, което ти си написала, но също така съм запозната и с условията които са публикувани в сайта на Роза импекс, а именно искам да обърнеш внимание на т.3. Именно поради тази причина исках да попитам другите момичета дали те са получили имейл или обаждане от организаторите - притеснена съм дали съм попълнила правилно формата.
П.П. Инъче със сигурност всички ние уважаваме труда на всички модератори на сайта
от където се информираме за много актуални за нас неща
УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В КАМПАНИЯТА
“ЗА ОЩЕ ЕДНО БЪЛГАРЧЕ”
1.Двойката, която кандидатства за дарение в кампанията “За още едно българче”, да е самофинансирала поне един опит ин витро
2.От кампанията “За още едно българче” се финансират САМО бездетни двойки, които ще бъдат подпомогнати за процедурата ин витро, ще бъдат определени чрез жребий в присъствието на нотариус и представители на козметична компания “Роза Импекс”, фондация “Искам бебе” и сдружение “Зачатие”.
3.
Всяка двойка, която иска да кандидатства за дарение, попълва регистрационна форма и я изпраща чрез интернет-страницата на кампанията. След изпращане на регистрационната форма, подателят получава е-мейл, който съдържа информация дали е попълнена правилно регистрацинната форма или се налага повторна регистрация. В кампанията могат да участват само двойки, които са се регистрирали чрез този формуляр. До жребий ще бъдат допускани двойки, които отговарят на условията за кандидатстване за дарение. Условията за кандидатстване са определени на база анонимна анкета и са съгласувани със специалисти от двете партниращи неправителствени организации – фондация “Искам бебе” и сдружение “Зачатие”.
4.Срок за кандидатстване – изпращане на регистрационната форма за първи етап на кампанията “За още едно българче” - 31 май 2009 г. Срок на кандидатстване за втори етап на кампанията – 1 ноември 2009 г. Имената на първите 20 двойки, които ще получат дарение по 4000 лева, ще бъдат изтеглени и обявени на специална церемония на 14 юни 2009 г. в Пловдив. Вторият жребий, когато ще бъдат изтеглени имената на нови 20 двойки, които да бъдат подпомогнати, ще се проведе на 16 ноември 2009 г. Имената на двойките –късметлии ще бъдат обявени на сайта на кампанията.
5. Подалите регистрационна карта в първия етап на кампанията автоматично участват и във втория етап, освен в случаите, когато е настъпила бременност.
6. Сумата, с които фирмата ще подпомага всяка двойка, е 4000 лева. Дарените двойки получават ваучер на стойност 4000 лева, който ще бъде представен на дарителя за осребряване в деня на започване на процедурата ин витро. Средствата се превеждат в клиниката, където двойката се лекува. Клиниката издава фактура на тази стойност.
7.Двойката подписва декларация, че ще самофинансира процедурата ин витро, ако общата необходима сума за завършване на процедурата надхвърли дарените от дарителя 4000 лева.
8. Двойката подписва декларация, че ще информира козметична компания “Роза Импекс” за резултата от процедурата най-късно в тримесечен срок от превеждане на дарението към клиниката.