Момичета, здравейте!
Искрено се надявам, да няма напрежение, тъй като това е една ИЗКЛЮЧИТЕЛНО благородна кампания на една българска фирма-дарител, която само иска да ни помогне!!!
1)Поканата за ПРИСЪСТВИЕ на тегленето на жребия в П-в НЕ Е удобрение! Шефовете на фирмата са преценили да ви поканят, преди да бях свършила с прозвъняването на всички! Това си е тяхна воля и тяхно право - приемете го като покана за празник!
2)Относно въпроса с Фонда - какво неясно има и защо се възмущавате??? Когато стартира благотворителната кампания на Роза импекс, Фонда все още не беше заработил, СПОМНЯТЕ ли си???? Е, тогава, не е ли НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНО, тези, които държавата финансира, да дадат шанс на другите, които не могат да участват или не са удобрени от Фонда? Фирмата-дарител, както може би ви е станало вече ясно, иска да помогне на тези от вас, които работят по разрешаване на проблема безплодие, но вече са затруднени финансово. Т.е. един вид така Фонда и Роза импекс ще се допълнят, като обхванат още по-голям кръг от хора. Защото Роза импекс (за разлика от държавата) няма възрастово ограничение, няма условия да отговаряте на определени критерии, единствено иска да подпомогне жените, които не са ставали майки, да имат още един шанс да постигнат мечтата си!
3)Имена няма да се публикуват, защото, както казах, има проблем с публикуването на лична информация (много хора НЕ ИСКАТ да им се публикуват имената). Ще се изготви списък, в който всеки удобрен за участие в жребия, ще получи нещо като входящ номер и по електронната си поща ще получите информация кой номер сте! В последствие, в деня на тегленето, имената и номерата ще бъдат видяни и удостоверени от нещо като комисия, в която ще има предтавители на дарителите, нотариус, човек от Фондация "Искам бебе" и от Сдружение "Зачатие". Ще се обявят и публикуват тези номера и съответно всеки ще знае кой номер е и така ще сте наясно дали сте спечелили!!!
4)Присъствието ви на жребия ВЪОБЩЕ не е задължително и няма отношение с тегленето. Самото получаване на дарителските договори ще става лично, но това няма да е на 14.06.09г!
Надявам се, че съм била достатъчно изчерпателна! И моля ви, за да не стоя по цяла вечер пред компютъра, след като цял ден съм се обаждала по телефона, лишавайки се от личното си време, ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПО_ВНИМАТЕЛНО в темата и по-назад!!! Не може 100 човека да питат отново и отново неща, които вече съм обяснила!!!
Предварително ви благодаря за разбирането!
Лека нощ и до нови срещи:)
Вера