Вчера бях на преглед и доктора ми каза
а вчера кой ден от цикъла ти беше? То не че нещо, ама ако е 20 ти какво очакваш да ти каже? да вземе кълбото и да ръкомаха ли?
И защо си отишла при доктор на който нямаш доверие? Ей така да има по кого да си плюеш после?
И накрая, за да са много въпросите - за какво ти е този придатък над раменете?
какво значение има кой ден ми е от цикъла, като овулацията може да бъде от примерно 10-тия до да речем 26 ако не греша. това е индивидуално до колкото знам.
незнам, защо е излезнало, че не се доверявам на лекаря си и че го плюя-нищо подобно. просто винаги когато отида на преглед имам много въпроси и в старанието си да не забравя да задам някой, понякога не мога да вникна на момента в това което ми обеснява. сега като чета това, което сте писали, наистина човека може би е имал предвид "евентуално 3-4 дни", ама аз откъде да знам какво може да се види на ехограф и какво не. кой ти се е сблъсквал с подобни неща преди. до преди няколко месеца незнаех дори, че има фоликулометрия, а като разбрах за нея си мислех че се прави с някакъв специален уред
за извънматочна бременност бях чувала пък, само защото една моя приятелка преди време преживя такава.
може и да съм с по-празна глава от твоята, тамара, но пък кой разбира и може всичко. ако съм знаела толкова много нямаше да ходя на лекар. щях да се оправям сама, а можеше и аз самата да съм гинеколог може би.
според мен за това в българия трудно се намират добри специалисти. защото тук всички разбираме от всичко. неможе хем да си програмист, хем сам да си ремонтираш колата например.
това е мое мнение все пак. не искам пак да ме разберете погрешно. не се заяждам, просто обеснявам.
прегръщам ви всички и нека се опитаме да бъдем по-добри един към друг. така живота ще е по-хубав, сигурна съм. .......голям философ се извъдих