0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vuzmojno li e da sum bremenna ili si vnu6avam?
« -: Май 15, 2009, 18:52:37 pm »
Zadraveite, mnogo hubava tema!
Bih iskala da se posuvetvam s vas vuzmojno li e da sum bremenna ili si vnu6avam? doide mi na 25april,a sega trqbva da mi doide na 20mai. No ot 4-5 dena sutrin mi e lo6o, nqkude do kum obqd-no mi e stranno lo6o, kato zamaqna sum,a v4era cql den mi be6e zle 4ak ve4erta se osvestih. Az sum si lakoma po princip, no predi dva dena kakto si bqh na rabota i v mozua mi se prokradna ideq za filiika s lutenica /ne sum qla ot detskata gradina i mnogo se u4idih/ ,po princip mnogo obi4am boza i to opredelena marka, a v4era sutrinta mi se povdigna ot neq. Pak ot 4-5 dena hodq prez dva 4asa do toaletnata,dori i prez no6ta stavam /ne6to koeto mi se e slu4valo izklu4itelno rqdko/.Dnes v rabotata dokato mieha poda, usetih mnogo ostra i drazne6ta mirizmata na prepartata, a dosega ne mi e pravil vpe4atlenie. TT ot 2 dena mi e to4no 37.2 i ne murda/ot tolkova q merq/.
Strah me e da si pravq test, na 8.05 si pravih edin test i be6e otricatelen. 4udq se kakvo da pravq, neznam da li si samovnu6avam ili naistina moje da sum bremenna, ne me bolqt gurdite, neznam dali mi e podut korema, leko me zabolq za 5min sutrinta/ vse edno 6te mi doide i tova be6e/
Nadqvam se da dadete suvet. Tova bebe e mnogo iskano, 4e na momenti 4ak mi se pla4e, az sum s Hashimoto i ni preduprediha che neshtata moje da stanat po bavno.

Пиши на кирилица! (Бел.мод)
« Последна редакция: Май 15, 2009, 19:44:26 pm от Osiana »
Re: d
« Отговор #1 -: Май 15, 2009, 20:28:21 pm »
ZDRAVEITE,NEKA KAJA I ZA MOITE SIMPTOMI.S MAJAMI SE OPITVAME DA SI NAPRAVIM BEBENCE OBA4E OT 1 GODINA NI6TO NE SE POLU4AVA. M. PO4TI VSEKI MESEC MI ZAKASNQVA,NO APRIL MESEC BE6E MNOGO STRANNO ZA MEN,IMAH SILNI BOLKI NISKO DOLO V KOREMA(NORMALNO),NO KOGATO ZAPO4NA DA MI TE4E BE6E KAFENIKAVA TE4NOST KOQTO ZA PARVI PAT VIJDAH. A POPRINCIP PARVIA I VTORIA DEN MI TEBE OBILNO,NO UVI TOGAVA EDVAM CAPAH PREVRASKATA I TAKA NA 4TIA DEN MI SVAR6I NAPALNO.IMAM SILEN APETIT,NE BE BOLQT GARDITE,KOREMA MI E PODUT,BOLKI V KOREMA,PROMQNA V NASTROENIETO PO 4ESTO RAZDAZNITELNOST, A I 4ESTO VZEH DA HODQ PO MALKA NUJDA.PRAVIH SI TEST NO TOI NI6TO NE POKAZA,APETITA MI E VSE TAKA SILEN I OT 2 MESECA IMAM POSTOQNNI BOLKI V KRASTA. BIHTELI MI KAZALI NA KAKVO MOJE DA SE DALJI ILI IMA VEROQTNOST DA SAM BREMENNA

Пиши на кирилица! (Бел.мод)
« Последна редакция: Май 15, 2009, 23:23:01 pm от Lisko »
Re: vuzmojno li e da sum bremenna ili si vnu6avam?
« Отговор #2 -: Май 15, 2009, 20:36:11 pm »
 Ами напълно възможно,за тест така като го смятам е рано,така че изчакай си закъснение да има и ако има дай боже си пшусни кръвен тест ,но недей да влагаш цялата надежда на света за да не те боли много после,по спокойно и стискам палци мн силно да е бебче  :D.Температурата  до колкото знам и преди цикъл се повишава с толкова,не се вглвждай толкова,за да не се натоварваш излишно ,успех дано съм помогнала поне малко  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...